Hit: Liposukcijska dieta – najhitrejši način hujšanja

Kolinda Grabar Kitarović, Halid Bešlić in Neda Ukraden so le nekatera imena iz regije, ki prisegajo na liposukcijsko dieto za hujšanje. Nova farmakološka metoda za izgubo odvečne teže lahko končno premaga vse obstoječe diete, saj daje bistveno hitrejše rezultate in je prehransko bolj popolna. 

Hit: Liposukcijska dieta – najhitrejši način hujšanja (foto: International Health) International Health
25. 9. 2023 | Promocijsko sporočilo

Gre za dietno-terapevtsko zdravljenje s pomočjo rastlinskih vlaknin in aminokislin. Klinično je dokazano, da v 14 dneh zmanjša več kot 9 % maščobnih zalog, kar je 7 do 10 % začetne telesne mase. Klasične diete so preteklost, saj so nevzdržne in utrujajoče, Liposukcijska dieta pa je preprosta za uporabo, ni lakote, izgube energije in občutka živčnosti. Zato so se zanjo odločili številni znani ljudje, kot je nekdanja hrvaška predsednica Kolinda Grabar Kitarović.

Rezultate Liposukcijske diete so pohvalile številne hollywoodske zvezde, pa tudi znane osebe iz naše regije, kot so Neda Ukraden, Halid Bešlić, Dejan Matić in Suzana Mančić.

Kaj je Liposukcijska "dieta"?

Tretma deluje po principu “prisiliti telo, da se hrani z lastnimi maščobnimi zalogami”. Nutricionisti so razvili poseben protokol za aktivacijo presnove maščob, kot pomožna sredstva pa so uporabljene naravne aminokisline in hranila, ki zadovoljujejo vse potrebe telesa, ter rastlinske vlaknine, ki vas nasitijo tako, da "napihnejo" v želodcu in se na ta način počutite polno nahranjeni. Vsi ti pripomočki za hujšanje so združeni v edinstven in preprost program, ki ga lahko uporabljate doma in opravljate vsa dnevna opravila, saj med 14-dnevnim tretmajem ne boste izgubili energije za delo ali bili nervozni in šibki.

Kako naj začnem s tretmajem?

Zaradi enostavne uporabe lahko začnete takoj. Potrebujete le en klic podjetju International Health v Ljubljani na 070 922 722, kjer vam bodo svetovali, saj ta tretma ni namenjen nosečnicam, doječim materam, diabetikom ali osebam z boleznimi ledvic, jeter ipd. Na ta način med pogovorom dobite oceno, ali je to metoda, ki je za vas varna. Strokovni svetovalec vam bo predstavil vse podrobnosti programa in vam na domači naslov poslal celoten protokol v slovenskem jeziku skupaj s pripomočki za hujšanje (aminokisline in rastlinske vlaknine), ki so proizvedene v Nemčiji po najvišjih farmacevtskih standardih. International Health vam bo na voljo skozi celoten enomesečni program. Prva faza vključuje pomoč pri hujšanju v kombinaciji z sredozemsko dieto in v teh 14 dneh izgubite 7 do 10 % začetne telesne mase. 

Več informacij najdete na www.lipodieta.si ali na telefonski številki 070 922 722.