Hiša eksperimentov z dogodki za Materinski dan

Hiša eksperimentov prireja v okviru materinskega dne v soboto, 26. marca vrsto zanimivih dogodkov.

24. 3. 2011

Odvijale so bodo znanstvene dogodivščine in minidogodivščine, odprli bodo nov eksperiment, ter poslušali predstavitveno predavanje znanstvenice prof. dr. Nine Gunde Cimerman.

Hiša eksperimentov kot partner sodeluje v evropskem projektu TWIST (Towards Women In Science and Technology). V okviru projekta organizira tudi tri 'dneve spolov'. Prvega so izvedli za dan žena, to soboto pa bo poudarek seveda pri mamah. Tretji pride na vrsto v okviru Znanstivala 2011.

Vabljena!

V soboto, 26. 3. bodo izvedli dve dogodivščini in sicer ob 15. in 17. uri. Minidogodivščini bosta potekali ob 14. in 16. uri. Ob 19. uri je na sporedu odprtje novega eksperimenta 'Sonček sije, žužek gre'. Ob 19.30 je na sporedu znaČAJ znanosti - pogovor z znanstvenico prof. dr. Nino Gunde Cimerman, visokošolsko predavateljico za področje mikrobiologije na Oddelku za biologijo Biotehnične fakultete v Ljubljani. Kot se za znaČAJ znanosti v Hiši eksperimentov spodobi, bodo postregli s čajem in hiškotki.

Se vidimo!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri