Gverilska božična darila

V soboto, 19. decembra, te EcoGuerilla vabi na dobrodelno božično zabavo s  posebnim, eko poudarkom.

16. 12. 2009

Dogodek Gverila darila za božič brez nakupov je namenjen izmenjavi lično zavitih daril po principu: kar se praši v omari, se lahko podari naprej.

Gre za stvari, kot so npr. skoraj nov in nerabljen nakit, pa tudi zgrešeni nakupi šalov, rokavic, kap, torb in oblačil, ki se bodo lahko zamenjali s čim bolj koristnim, lepšim ali uporabnim.

Dobimo se v stari Ljubljani

Zabava se začenja ob 18. uri v Cafe Antico v stari Ljubljani.

Ob domačih božičnih piškotih in punču ter cimetovem čaju za najmlajše in dežurne voznike se bo mogoče dokopati do prazničnih daril ne le zase, temveč tudi za svoje najbližje in prijatelje, in to povsem brez stresa in brezplačno, z blagovno menjavo.

Recesijski božič kot priložnost

Letošnji recesijski božič je prava priložnost, da se zapravi za darila manj in da se razmisli o vplivu pretirane potrošnje, ki je ne občuti le denarnica, ampak tudi planet.

Vstopnica za božično druženje z EcoGuerillo pa je eno ali več lepo zavitih daril. Zaželjeno je, da so darila zavita v reciklirane materiale in čim bolj kreativno, saj jih bo tako lažje zamenjati. Dobrodošli pa so tudi tisti, ki ne bodo prinesli darila, toda bodo morali zato kakšen evro primakniti v gverilski šparovček.

Dobrodelna in eko nota

V prazničnih dneh ni lepšega, kot če se z drobno pozornostjo osreči tudi tiste, ki se prek leta borijo za novo in lepše življenje.

EcoGuerilla bo zato na zabavi zbirala darila za Varno hišo osrednjeslovenske regije in tako s pomočjo prisotnih polepšala praznike vsaj nekaterim ženskam in otrokom.

Za resnično pravljično obdarovanje pa organizatorji vabijo, da se darilom priloži še kakšno planetarno željo, s katero se bo v prazničnem duhu širila pozitivna okoljevarstvena zavest.

Z namenom, da bi odštekane, šaljive, pomenljive, zagrizene in strastne novoletne želje postale resničnost, jih EcoGuerilla - ta provokativni spletni zeleni medij - zbira tudi na svoji spletni strani.

Več na njihovi strani: www.ecoguerilla.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri