Gremo v kino! Smrkastične dogodivščine v Cineplexxu!

Vabimo te, da si z nami ekskluzivno in predpremierno ogledaš film Smrkci 2! 

24. 7. 2013 | Promocijsko sporočilo

Že veš, da s 1. avgustom prihajajo na velika platna kinematografov Cineplexxv Celju, Mariboru, Novem mestu, Kranju in Kopru Smrkci 2?

In ker za Smrkce človek ni nikoli prestar, te prav prisrčno vabimo na predpremiero, ki bo na sporedu to nedeljo, 28. julija, ob 18. uri v Cineplexx kinematografih.

Pridruži se nam že ob 16. uri, ker nas bosta tam pričakale modra preproga, modri baloni, modra torta in še nekaj prav posebno modrih smrkastičnih presenečenj (med drugim tudi nagradna igra, s katero bodo podarili tri tablične računalnike Sony Xperia Tablet Z in prenosni računalnik Sony Vaio).

Smrkci 2 na cineplexx.si!

  • "Po zadnjem spopadu s Smrkci je zlobni čarovnik Gargamel ostal ujet v našem svetu, vendar ga to ni ustavilo pri kovanju novih zarot. Da bi se maščeval Smrkcem, s posebnim napojem ustvari popolno smrčje nasprotje - par Žlehtkov, ki želita zgolj nagajati in uničevati. Da bi Smrkce ujel v past, skuša Gargamel z Žlehtkoma na temno stran porednežev zvabiti tudi Smrketo, toda mali modri dobrovoljčki so odločeni, da bodo s skupnimi močmi Gargamela znova ugnali v kozji rog."

V kolikor želiš izvedeti več o filmu, lahko obiščiš spletno povezavo cineplexx.si, kjer te čaka napovednik, ki te bo zagotovo prepričal, da se nam vsem skupaj pridružiš, smrkastične novice pa lahko sproti spremljaš tudi na Facebook strani Cineplexx Slovenija!

Smrkci

In mali P.S.:

  • Si vedela, da je s kar 35 multipleksi in 6 tradicionalnimi lokacijami v Avstriji, na Hrvaškem, v Srbiji, Sloveniji, Črni gori, Makedoniji in Italiji, Cineplexx močno zastopan na tržišču in nudi kar okoli 60.000 sedežnih mest v 267 dvoranah? Leta 2012 je delovna sila podjetja štela kar 1100 zaposlenih, skupni prihodki od prodaje so znašali 115 milijonov evrov, število Cineplexxovih obiskovalcev pa je doseglo 10,5 milijonov.

Cineplexx je nekaj vstopnic podaril tudi našim uporabnicam. Po 4 vstopnice prejmejo:

  • Marinka Gogič (ogled v Kranju)
  • Maja Mavsar (ogled v Celju)
  • Karmen Polc (ogled v Mariboru)

Vstopnice lahko prevzamete na dan predstave na blagajnah kinodvoran Cineplexx in sicer z osebnim dokumentom med 15. in 17.30 uro. Čestitamo in se vidimo na Smrkcih ;)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri