Gremo v kino! Podarjamo vstopnice za film Očiščenje!

Universal Pictures in Karantanija cinemas bosta na velikih platnih predstavila film Očiščenje - špekulativni triler, ki sledi poti družine v eni sami noči.

22. 7. 2013

Štirje ljudje bodo na preizkušnji in se bodo morali odločiti, kako daleč se bodo spustili, da bi se zaščitili, ko v njihov zaščiten dom vdre neizprosen zunanji svet:

"Ker Ameriko vse pogosteje pretresajo zločini in ker so zapori prenapolnjeni, se je vlada odločila, da bo uzakonila 12-urno obdobje, v katerem so zakoniti vsi zločini – vključno z umorom. Policije v tem času ni mogoče priklicati. V bolnišnice se ni mogoče zateči po pomoč. To je noč, v kateri se smejo državljani brez strahu pred posledicami obrniti drug proti drugemu. Na to noč, ki jo vsako leto pretreseta nasilje in epidemija zločinov, se ena družina bojuje z odločitvijo, kakšna bo postala, ko na njena vrata potrka obupan tujec.

Ko James in Mary Sandin najdeta v svoji hiši vsiljivca, ki je vdrl v njihovo ograjeno skupnost kljub vsakoletni popolni zapori, se začnejo odvijati dogodki, ki grozijo, da bodo vnesli razdor v njuno družino. Zdaj morajo James, Mary in njuna otroka Charlie in Zoey preživeti noč, ne da bi se spremenili v pošasti."

Podarjamo vstopnice!

Med vsemi, ki ste si želeli ogledati film Očiščenje (premiera v Koloseju bo 25. julija), in ste pravilno odgovorili na naslednje nagradno vprašanje:

  • Ime glavnega igralca?

... sta imeli največ sreče pri žrebu naslednji dve srečnici:

  • Adriana Palčić iz Ljubljane
  • Brigita Zabre iz Komende

Čestitamo!

Po dve vstopnici za vsako prideta po pošti :)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri