Gremo mi po svoje 2

V drugem delu priljubljenega filma, ki prihaja na velika platna letos 7. novembra, nastopata priljubljena igralca Jurij Zrnec in Tadej Toš, ob njiju pa vrsta mladih igralcev iz prvega dela filma pa tudi številni novi, izbrani na večmesečnih avdicijah.

24. 8. 2013

Režijsko taktirko je znova vihtel Miha Hočevar in tudi drugi del mladinske uspešnice Gremo mi po svoje se dogaja na taborjenju v Posočju. Če jih je v prvem delu presenetila skupina deklet, ki se je naselila v sosednji tabor, jih tokrat iz ustaljenega taborniškega življenja predrami rod štajerskih tabornikov, ki jih vodi Šefe.

Nori malčki, najstniški taborniki in tabornice ter tekmovalna Starešina in Šefe bi bili dovolj za kopico smešnih prigod in ljubezenskih iskric. Vendar se zapleti tu šele začnejo.

Pojavi se natančna inšpektorica, ki zateženo preverja, ali je vse v skladu z novimi evropskimi predpisi. Ker birokracija ni hec, se zadeve resnično zapletejo ...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri