Goodlife Castle Lounge Club s klubskimi večeri na Ljubljanskem gradu

V Goodlife Castle Lounge Clubu na Ljubljanskem gradu se bodo v oktobru ponovno začeli klubski večeri.

Goodlife Castle Lounge Club s klubskimi večeri na Ljubljanskem gradu (foto: promocijsko) promocijsko
25. 10. 2011 | Promocijsko sporočilo

Otvoritev klubskih večerov v Goodlife Castle Lounge Clubu, ki bo potekala 29. oktobra, bo obarvana v duhu ene najpopularnejših diskotek na newyorškem Manhattnu – STUDIA 54, ameriške klubske ikone in pomembne destinacije svetovne klubske scene, ki je združevala in združuje vse pomembnejše izbrance iz medijskega sveta.

Med privržence Studia 54 sodijo Andy Warhol, Mick Jagger, Elizabeth Taylor, Cher, Woody Allen in drugi klubski umetniki, ki so Klubu 54 in klubski glasbi podarili nesmrtnost.

Goodlife Castle Lounch Club bo tokrat gostil edinega šeaktivnega predstavnika STUDIA 54 KennyjaCarpenterja, ambasadorja elektronske plesne glasbe, ki se je sprva kot svetlobni tehnik kmalu preselil za gramofone najbolj vročih newyorških klubov, kot soGalaxy 21, Inferno in Loft, in v zgodnjih osemdesetih postal rezident zloglasnega kluba in zabavišča slavnih in bogatih Studia 54, kjer je poveljeval mešanici ritmov disca, electra, garagea in soula.DanesKennyCarpentersodi mednajodličnejše DJ na svetu, ki obiskuje klube, kot so Twilo, Palladium (ZDA), Pacha (Ibiza & London), MinistryOfSound, Hacienda, Renaissance (VB), Maniac Love, Yellow (Japonska). S produciranjem za založbe MAW (Seasonsof Time), Waako (Scott's Theme) in Jus Borne (Set It Off) si je ustvaril tudi spoštovanja vreden sloves producenta, toda njegove didžejske veščine so tisto, zaradi česar je danes eno najbolj zaželenih imen klubske scene.

Otvoritev Goodlife Castle Lounge Cluba bo zaznamoval tudi DJ DEKKY, vodilni DJ disco, vocal in soul housa, ki je s svojim produkcijskim house projektom Urban Dance Institution požel največji uspeh za singelLike Music, ki se je uvrstil na HypeChart revije DJ Magazine in bil ocenjen s petimi zvezdicami. DJ DEKKY, ki sicer prihaja iz Slovenije, je svoje plošče rolal tudi v znanih svetovnih klubih, kot so Pacha, Turnmills, Matter, Bar Rumba, Liquid, Blue in Tantra.

Goodlife CLC je nastal z namenom, da obudi življenje na Ljubljanskem gradu in ponudi svojim gostom največ in predvsem najbolj izbrano po načelu 'Wherepeoplemeetpeople' ter zadovolji tudi tiste s prefinjenim okusom in čutom za kakovost. Goodlife CLC bo skupaj z grajsko kavarno odprt vsak dan, za vikende pa tudi pozno v noč.

Goodlife CLC bo nudil presežek klubske kulture in bo gostil uveljavljene, predvsem tuje didžeje in liveact, skrbno zastavljene večere evergreenov s posebnimi glasbenimi gosti, akustične koncerte, zaprte tipe tematskih zabav ter posebne glasbene promocije in dogodke.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri