Glasuj za najbolj vročega nogometaša svetovnega prvenstva in z malo sreče osvoji prav tak kovček, kot ga ima Ronaldo!

Cosmo bejbe vedo, da ni razloga za zavijanje z očmi, ko bo dragi spet prevzel daljinec za nekaj tednov in se prepustil navijaški histeriji, ki spremlja svetovno prevenstvo v nogometu. Spomnili smo se načina, v katerem boš v nogometni vročici uživala tudi ti!

30. 5. 2018 | Promocijsko sporočilo

Nogometna mrzlica je zajela tudi Cosmo, zato smo v sodelovanju z American Tourister zate pripravili zabavno nagradno igro, kjer si lahko oči spočiješ na seksi nogometaših, hkrati pa poletni oddih načrtuješ veliko bolj zabavno!

Bodi na preži za najbolj hudimi radiatorčki, preznojenim teleščkom ali nasmehom, ki bi stopil polarni led - med našim izborom nogometašev glasuj za najbolj vročega in z malo sreče boš bikinke in sončno kremo za naslednji oddih pakirala v čisto nov kovček American Tourister!

Veliki malček

Kabinski potovalni kovček American Tourister SoundBox bo navdušil vse ljubiteljice potovanj in dobre glasbe, dizajn na kovčku namreč spominja na obliko legendarne vinilke.

Kovček SoundBox je primeren za vnos v kabino letala kot ročna prtljaga, štiri dvojna kolesa skupaj z dvojnim izvlečnim ročajem pa zagotavljajo enostavno vožnjo tudi v gneči na letališčih.

Prinesi nazaj več!

Ta kabinski malček omogoča razširitev na kar 41 litrov in ti tako ob vračanju domov omogoča dodatni prostor za vse nakupljene spominke.

Kovček je dobitnik prestižne oblikovalske nagrade Red Dot Design Award 2017, izbiraš lahko med priljubljenimi igrivimi barvami in na svojem potovanju začutiš glasbo z novim kovčkom SoundBox!

Izberi barvo, ki je čisto "TI"!

Nam je najbolj všeč Deep mint, ta osvežilni odtenek te lahko spremlja po ulicah vsakega mesta, kjer ti ne bo niti malo nerodno igrati turistke!

Sočne barve za adrenalinke in pustolovke! Hkrati dovolj majhen, da ga lahko vzameš seboj kamorkoli, hkrati pa dovolj velik, da v njega spraviš vse, kar potrebuješ za aktivne počitnice!

Glasuj za svojega favorita tukaj:

Sodelovanje trenutno ni možno.