Glasbeni vlak pelje tokrat na festival GorA rockA

Glasbene prireditve se v teh prijetnih dneh vrstijo ena za drugo, zato glasbeni vlaki skupaj z glasbeniki pridno polnijo vagone.

23. 6. 2011

Tokratni železniški tiri te bodo vodili na festival GorA rockA, kjer te bodo zabavali Big Foot Mama, Tabu, Elvis Jackson, Nude, Shyam, Adam in drugi.

Že peti glasbeni vlak bo zabave željne odpeljal v petek, 24. junija, iz Ljubljane v Most na Soči  na festival GorA rockA.

Glasbeni vlak, ki ga bo tokrat spremljala skupina AVVEN, bo iz Ljubljane odpeljal ob 15:25 do Jesenic, od koder bo do Mosta na Soči pripeljal ob 18:06. Na postaji Most na Soči bo čakal avtobus, ki bo vozil do kraja dogodka, do Šentviške Gore. Za tiste, ki bodo prišli do Mosta na Soči z glasbenim vlakom, bo prevoz z avtobusom brezplačen. Nekaj obiskovalcev, ki se bodo na festival pripeljali z vlakom, bo skupina Shyam med nastopom nagradila s praktičnimi nagradami.

Vse informacije o voznih redih, tudi nagradne igre za glasbene vlake, lahko dobiš na spletni strani Slovenskih železnic in na Facebookovi strani Grem z vlakom.

P.S.

O projektu:

Z željo, da bi bile poti na prireditve, ki jih je v tem času res veliko, bolj varne in do okolja bolj prijazne, so društvo Planet Zemlja in Slovenske železnice združili moči in nastal je projekt:

  • Z glasbenimi vlaki za Planet Zemlja.

Gre za projekt, ki združuje glasbo, okolju bolj prijazno potovanje, neposredne stik z vrhunskimi glasbeniki in skozi to podaja sporočilo o pomenu odgovornega odnosa do Planeta Zemlja.

Slovenski glasbeniki, ki so ali še bodo pristopili k projektu, bodo s t.i. glasbenimi vlaki potovali po Sloveniji v kraje, kjer se bodo zgodili koncerti velikih glasbenih skupin, kot so  Elvis Jackson, Big Foot Mama, Zablujena Generacija, Maja Keuc, Kingston, Tabu, Terrafolk, Tinkara Kovač in mnogi drugi.