Fotografska razstava Nešteto razlogov za življenje

Društvo onkoloških bolnikov Slovenije, ki letos praznuje 25 let, je skupaj z agencijo Imelda Ogilvy v petek, 9. septembra 2011, organiziralo slavnostno otvoritev fotografske razstave Nešteto razlogov za življenje v ljubljanskem Mestnem muzeju.

13. 9. 2011

Dogodek je potekal pod častnim pokroviteljstvom dr. Danila Türka, predsednika Republike Slovenije, razstavo pa je v njegovem imenu odprl mag. Franc Hočevar, svetovalec predsednika za zdravstveno in socialno varstvo ter humanitarna vprašanja.

S slavnostnim govorom so prisotne nagovorili tudi Zoran Janković, župan Mestne občine Ljubljana, prim. Marija Vegelj Pirc, dr. med., predsednica Društva onkoloških bolnikov Slovenije, in Varja Golouh Prodan, direktorica agencije Imelda Ogilvy.

Večer se je nadaljeval z nastopom Elde Viler in Lada Leskovarja, s kulinaričnimi dobrotami in z ogledom edinstvenih fotografij priznanih fotografov: Saša Hess, Aljoša Rebolj, Arne Hodalič, Matjaž Krivic, Mitja Božič, Matjaž Tančič, Igor Škafar, Samo Vidic, Jaka Vinšek, Klemen Prepeluh, Ciril Jazbec, Maj Pavček in Branislav Milošević.

Na razstavo brezplačno!

Fotografska razstava Nešteto razlogov za življenje, pri kateri sodeluje 13 priznanih fotografov, bo vsem obiskovalcem na voljo za brezplačen ogled od 10. do 30. septembra 2011 v kavarni Mestnega muzeja.

Preberi si kakšnega od neštetih razlogih za življenje.