Foto natečaj Poslikajmo Slovenijo

Slovenija je skozi slikovni in fotografski material v spletnih iskalnikih zelo slabo predstavljena.

22. 11. 2009

Po ključnih besedah in iskalnih kriterijih je zadetkov le za vzorec, za večino iskalnih pojmov pa pravilno indeksiranega fotografskega materiala ni.

Ob pomoči spletnega portala Picture Slovenia in nagradnega natečaja Poslikajmo Slovenijo ter amaterskih in profesionalnih ljubiteljev fotografije pa nam morda skupaj uspe, da bo naša država slikovno ena izmed bolje prestavljenih držav na medmrežju v svetovnem merilu.

Poiščimo najlepšo!

Med vsemi objavljenimi fotografijami na portalu Picture Slovenia bo strokovna žirija, sestavljena iz priznanih slovenskih fotografov (Joco Žnidaršič, Arne Hodalič, Tomo Jeseničnik, Borut Peterlin) ter predstavnika Nikona Slovenija Roka Gašpariča, izbrala najlepše fotografije po posameznih kategorijah.

Fotografije bodo objavljene na portalu Picture Slovenia, obiskovalci portala pa bodo lahko med njimi s svojim glasom izbrali najboljše.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri