FOTO in VIDEO: Sanjska ona-on.com poroka Monike & Boruta je bila res sanjska!

Monika in Borut sta se pred tremi leti našla na ona-on.com. Lani sta se prijavila na natečaj Najina zgodba ~Spoznala sva se na ona-on.com in prepričljivo zmagala ter prejela Sanjsko ona-on.com poroko!

FOTO in VIDEO: Sanjska ona-on.com poroka Monike & Boruta je bila res sanjska! (foto: Jean Kanoyev Photography) Jean Kanoyev Photography
17. 5. 2017 | Promocijsko sporočilo

V petek, 12. maja, sta Monika in Borut, zmagovalca natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com in prejemnika Sanjske ona-on.com poroke 2017, končno postala mož in žena!

Zasebni stiki ona-on.com: Monika & Borut sta se spoznala na ona-on.com

Zasebni stiki na ona-on.com so bili usodni za Moniko in Boruta. Monika se je na ona-on.com registrirala po prigovarjanju sestre, Borut pa je videl oglas in se registriral. Še dobro!

Monika in Borut sta se spoznala na ona-on.com, zdaj pa sta svojo ljubezen okronala še s Sanjsko ona-on.com poroko. (Foto: Jean Kanoyev Photography)

Borut je na ona-on.com po "nekaj dneh zagledal profil nasmejane simpatične punce. Spontano sem ji napisal sporočilo in kaj kmalu mi je odgovorila." Nato sta si vsak dan dopisovala po več ur. "Z vsakim sporočilom sem bila bolj zaljubljena vanj,« pravi Monika.

Kje sta se dobila na prvem zmenku? In kdo je bil pri pogajanjih, kam se preseliti, bolj uspešen? Preberite nadaljevanje zgodbe.

Kako je potekala Sanjska ona-on.com poroka 2017?

Njun poročni dan je bil kljub nekaj kapljam dežja sanjski – za popolni dan je poskrbela poročna načrtovalka Petra Starbek iz Storija Inženiring. V veliko pomoč pri organizaciji poroke so bili organizatorji poročnega portala e-poroka, ki so za Sanjsko ona-on.com poroko na enem mestu zbrali najboljše poročne ponudnike.

Samski? Še iščete ljubezen? Poiščite jo na ona-on.com – BREZPLAČNO PREIZKUSITE.

Že na ona-on.com? Izkoristite 30 % popust na vse članarine!

Do čudovite lokacije Kozolca pri ribniku s prestižnima avtomobiloma

Kakšen mesec nazaj so najbližji in najdražji Monike in Boruta prejeli prav posebno pošto: vabilo na poroko, ki so ga pripravili pri Vireu. In kaj kmalu je prišel 12. maj - dan, ko je par dahnil »da«.

Monika in Borut sta se do idilične lokacije Kozolec pri ribniku Hiše Lisjak pripeljala v stilu – s prestižnima avtomobiloma iz Furlantecha in zelo glasno, saj brez hupanja ni šlo,kakor se za poroko tudi spodobi.

Ženin in nevesta sta žarela!

Prvi je svate navdušil Borut, ki je s svojo dobro voljo in poročno obleko po meri iz MorroSartoriale kar žarel. Še posebej je žarela nevesta Monika - na rdečo preprogo je stopila v poročni obleki iz Sanjske obleke in seveda z velikim nasmehom na obrazu, ki ga je dodatno poudarila vizažistka Maja Ašič.

Ženin in nevesta sta se nato skupaj sprehodila do matičarke, kjer sta svojo ljubezen okronala še z usodnim »da« in s poročnima prstanoma iz Zlatarnice. Sedaj že mladoporočenca sta s svati in s personaliziranopenino iz Hiše penin Frangež nazdravila svoji skupni prihodnosti.

Zmagovalca natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com Monika in Borut s kupidom Ljubom. (Foto: Jean Kanoyev Photography)

Poročna zabava: Roza-bela dekoracija, prvi ples in poročna torta s ptički

Po zelo čustvenem civilnem poročnem obredu je sledil zabavni del poročnega dne - poročna zabava.Kozolec pri ribniku je kar sijal v čudoviti dekoraciji v roza-beli barvni kombinaciji, ki so jo – poleg nevestinega šopka in drugega cvetja - pripravili v Cvetličarni Lilija.

Poročno zabavo je otvoril ženin z govorom, mladoporočenca sta nato s čustvenim prvim plesom, ki sta ga do potankosti izpilila v plesni šoli La Bolita, med svati požela bučen aplavz.Za glasbene ritme, ki so na noge spravili prav vse svate, je poskrbela glasbena skupina Kranjci.

Da so se zabavali tudi najmlajši svatje, so poskrbele varuške iz Varuška po meri.Najlepši dan ona-on mladoporočencev je zabeležil fotograf Jean Kanoyev.

Po odlični poročni večerji in čustvenih govorih svatov Monike in Boruta, je ura odbila polnoč – čas za najbolj sladko dejanje večera.Monika in Borut sta svatom postregla s štirinadstropno poročno torto iz Sladkih umetnin, kjer so poskrbeli, da je bila prava paša za oči in brbončice.

Monika in Borut sta se do Kozolca pri ribniku pripeljala s prestižnima avtomobiloma iz Furlantecha.

Bi se sanjsko poročila tudi vidva?

Sta se spoznala na ona-on.com? Zaupajta nam svojo zgodbo o spoznavanju in se potegujta za lepe nagrade. Zmagovalca natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com bomo naslednje leto poročili na že četrti Sanjski ona-on.com poroki.

Samski? Še iščete ljubezen? Poiščite jo na ona-on.com – BREZPLAČNO PREIZKUSITE.

Že na ona-on.com? Izkoristite 30 % popust na vse članarine!