Every Man's Dream - prvi slovenski šov plesa na drogu

Vabljena si, da si 25. in 26. maja v Mondu ogledaš prvi slovenski pole dance šov 'Every Man's Dream' v profesionalni izvedbi skupine Pandora, ki deluje pod okriljem Kulturnega društva Center plesa, edine plesne pole dance skupine v Sloveniji.

Every Man's Dream - prvi slovenski šov plesa na drogu (foto: promocija) promocija
18. 5. 2012

Pole dance oz. ples ob drogu je v našem okolju še dokaj mlada plesna zvrst, za mnoge celo neznana, pri mnogih plesalkah pa že nepogrešljiva za njihov vsakdan.

Je kombinacija plesa in gimnastike. Izvaja se na drogu, ob njem in na tleh ter od plesalke zahteva moč, fleksibilnost in vztrajnost. Je prava umetnost, v kateri se prepletajo telo, moč, zmogljivost, vztrajnost, ples in čustva.

S predstavo, ki so jo pomenljivo naslovili 'Every Man's Dream', bi punce rade omenjeno zvrst približale ljudem, morda komu razblinili napačno percepcijo in pokazale, da je ples ob drogu svojevrstna umetnost, ki se lahko kosa z drugimi oblikami modernega plesa in si nedvomno zasluži predstavitev na velikih odrih.

Šov predstavlja večno, a neizrečeno dilemo moškega sveta - koliko žensk je dovolj in katera je prava?

Ženskam je odgovor jasen; moški pa ...

V njegovem sanjskem svetu mu šest Nimf izpolni vse najbolj skrite želje - v sladkosti in sladostrastje ga omamlja vsaka posebej in vse naenkrat, voljne se mu predajajo in ga obožujejo ter se zapletajo v strastna razmerja. Ponujajo mu skupen raj, čeprav bi ga vsaka imela najraje samo v svojem. Začne se zapletena čustvena igra.

Koliko uresničenih želja lahko prenese?

Info o Every Man's Dream

Idejna zasnova in vsebinski koncept: Maja Logar, Tomaž O. Rous, Brina Nataša Zupančič, koreografija: Maja Logar, glasba: PsychoLute, plesalci: Tinka Dobaja, Sabina Bračič, Mojca Klemenčič, Tina Hohnjec, Jasmina Godec, Maja Logar, Domen Žugelj.

Premiera: Mond, petek, 25. 5. 2012 ob 21.30 in 23.00

Repriza: Mond, sobota, 26. 5. 2012 ob 21.30 in 23.00

Rezervacije mize sprejemajo na telefonski številki 02 655 55 24 ali na naslovu spletne pošte mond@hit.si.