Vabilo na Eucerinovo delavnico o pravilni negi kože

Imaš težave s kožo? Je morda tvoja koža nagnjena k aknam? Če je bil tvoj odgovor pritrdilen, te vabimo na Eucerinovo delavnico o pravilni negi kože nagnjene k aknam, ki jo bo 27. oktobra ob 16. uri v Hotelu Lev (11. nadstropje, v sejni sobi) vodila specialistka dermatovenerologinja.

24. 10. 2011 | Promocijsko sporočilo

Eucerinovo delavnico o pravilni negi kože nagnjene k aknam bo vodila priznana dermatologinja Katarina Šmuc Berger, dr.med., specialistka dermatovenerologinja.

Izobraževalno in svetovalno delavnico organizira podjetje Eucerin - strokovnjak za pravilno nego kože.

Strokovnost in tehnologija z roko v roki

Znanje Eucerinovih strokovnjakov za nego kože temelji na 110-letnih izkušnjah s kozmetično tehnologijo in terapevtske uporabe.

Eucerin danes velja za vrhunsko blagovno znamko za medicinsko nego kože.

Vsi izdelki Eucerin ustrezajo najvišjim dermatološkim standardom  in tako zagotavljajo izvrstno kakovost. Njihovo učinkovitost so potrdile zunanje klinične in dermatološke študije.

Na delavnico jih bo vabljenih deset!

Ker je število udeležencev zaradi narave delavnice omejeno, si prosti sedež na delavnici priskrbi tako, da nam pišeš na eucerin@adriamedia.si. V elektronskem sporočilu nam na kratko opiši svoje morebitne težave s kožo, zaradi katere bi se rada pridružila Eucerinovi delavnici o pravilni negi kože nagnjene k aknam, mi pa bomo med prispelimi izbrali deset tistih, ki jim bo po našem mnenju udeležba na delavnici najbolj koristila.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri