Foto reportaža z Eucerinove delavnice nege problematične kože

Konec oktobra je v Hotelu Lev potekala delavnica nege problematične kože in kože z aknami, ki jo je vodila specialistka dermatovenerologinja, Katarina Smuc Berger.

Tina Deu, urednica, je pozdravila udeležence delavnice. (foto: promocijski) promocijski
7. 11. 2011 | Promocijsko sporočilo

Povabljena dekleta in en fant so bili deležni prisrčnega sprejema s sadnimi in zelenjavnimi smoothiji.

Udeležence sta najprej pozdravili predstavnica organizatorja delavnice (Sandra Melihen, Brand Manager Pharmacy) in Cosmopolitana (Tina Deu, urednica), nato je sledilo predavanje o problematični koži in aknah (predvsem z dermatološkega vidika) Katarine Smuc Berger, dr. med., spec. dermavenerolog, in povzetek glavnih dognanj Eucerinovih laboratorijev o negi problematične kože Lidije Burje, svetovalke, Eucerin, Beiresdorf.

Udeleženci so bili deležni tudi individualnega svetovanja obeh strokovnjakinj, Katarine Smuc Berger, dr. med., in Lidije Burja, svetovalke pri Eucerinu, Beiresdorf, dvourno izobraževalno druženje pa so sklenili še z zdravo pogostitvijo Cateringa Bazilika in na veselje vseh povabljenih tudi z razdelitvijo darilnih vrečk z Eucerinovimi proizvodi za nego problematične kože in kože z aknami).

Foto: Aleš Pavletič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri