Ethan Hawk bo imel samo en dan časa, da maščuje smrt svojih najdražjih

Kako bo nekdanji vojak preživel zadnji dan svojega življenja in če bo ta res zadnji, bomo v naših kinematografih izvedeli 30. novembra, ko akcijski triler 24 UR DO SMRTI prihaja v naše kinematografe. Do takrat pa se udobno namestite in si privoščite dnevno dozo adrenalina z ogledom  napovednika!

25. 10. 2017 | Promocijsko sporočilo

Ethan Hawk, ki nam je sicer bolj znan po vlogah v (romantičnih) dramah (Pred zoro, 1995; Pred mrakom, 2004; Fantovska leta, 2014), čeprav smo ga že gledali tudi v trilerjih (Dan za trening, 2001), nas bo tokrat presenetil v vlogi plačanca Travisa Conrada, ki ga okoliščine pripeljejo do tega, da ima za izvršitev svoje naloge le en sam dan časa. Skozi napetih zadnjih štiriindvajset ur, kolikor mu jih je zaradi nenavadnega medicinskega eksperimenta še ostalo, ga vodi maščevanje smrti žene in sina.

NAPOVEDNIK:

O ZGODBI: 

Medtem ko nekdanji  vojak Travis Conrad (EthanHawke) žaluje po smrti žene in sina, se nanj s ponudbo, ki je ne more zavrniti, obrne prijatelj iz vojaških vrst Jim Morrow (Paul Anderson), ki zdaj dela za skrivno vojaško organizacijo Red Mountain.

Akcijski triler 24 UR DO SMRTI

Conrad postane plačani morilec, vendar se situacija zaplete, ko ga, ravno ko locira tarčo, ustreli in ubije enako izurjena agentka Interpola Lin Bisset (XuQin). Ko je že videti, da je vsega konec, se zbudi v operacijski dvorani, kjer njegovo telo s pomočjo visoko tehnološkega medicinskega postopka za 24 ur obudijo nazaj v življenje. Conrad ima zdaj ravno dovolj časa, da izvede nalogo …

ZANIMIVOSTI:

  • 24 ur do smrti je prvi film, ki ga je režiral Brian Smrz, ki je sicer bolj znan kot kaskader v filmskih uspešnicah Možje X: apokalipsa, Iron Man 3, Vzpon planeta opic in Umri pokončno 4.

Akcijski triler 24 UR DO SMRTI

  • Film so posneli v Južnoafriški republiki, največ v njenem glavnem mestu Cape Town, ki zaradi raznolikosti in ugodne vremenske klime postaja vedno bolj priljubljena lokacija za snemanje Hollywoodskih filmov.
  • EthanaHawka smo na filmskih platnih prvič videli davnega leta 1989, ko je komaj osemnajstleten zaigral v danes kultnem filmu Društvo mrtvih pesnikov.

Akcijski triler 24 UR DO SMRTI v naše kinematografe prihaja 30. novembra 2017.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri