Ekspresna nagradna igra Sititeatra

Iz uredništva revije Cosmopolitan so nam sporočili, da so na voljo tri dvojne vstopnice za tri noro dobre monokomedije, ki se imajo zgoditi že ta petek, v soboto in prihajajoči ponedeljek. Bi šla?

26. 8. 2009

Nagrajenci za to ekspresno nagradno igro bodo zaradi ekspresno hitro bližajočih se datumov predstav izbrani po hitrem postopku, t.j. že tekom jutrišnjega dne, nagrajence pa bodo pred dotično predstavo karte počakale kar na Ljubljanskem gradu (na blagajni pri vhodu).

Za katere predstave gre?

V Sititeatru te vabijo k ogledu naslednjih treh monokomedij:

  • Učitelj (z Aljošo Ternovškom) - petek, 28. avgust,
  • Laži, ampak pošteno (z Borutom Veselkom) - sobota, 29. avgust,
  • Od tišine do glasbe (z Juretom Ivanušičem) - ponedeljek, 30. avgust.

Nagradno vprašanje

Če te torej mika presenetiti prijateljico, prijatelja ali fanta s povabilom v gledališče (da vama na pijački po tem zlepa ne bo zmanjkalo štrene za pogovor in smeh), odgovori na naslednje nagradno vprašanje:

  • Kako se imenuje festival, ki je serijo odličnih gledaliških predstav postavil v prostor Križank, Ljubljanskega gradu in drugih gradov po Sloveniji?
Namig: Gre za gledališki festival, ki traja od 26. do 31. avgusta.

Pravilen odgovor skupaj s svojimi podatki (ime, priimek, naslov in telefonsko številko) pošlji na elektronski naslov nagrade@adriamedia.si. Imena nagrajenk bodo jutri objavljena na naši spletni strani.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri