Ekologi brez meja iščejo prostovoljce

Priprave na projekt Očistimo Slovenijo so v polnem teku. Vse skupine že pospešeno delujejo, vsak dan se Ekologom brez meja pridružujejo tudi nove partnerske organizacije, vedno več pa je tudi posameznikov, ki jih zanima prostovoljsko delo v organizacijski projektni ekipi.

9. 11. 2011

Trenutne potrebe posameznih skupin Ekologov brez meja so nadvse pestre, tako da se boš s svojimi ekspertizami zagotovo v kakšni od njih tudi našla.

In ker njihov 'potrebometer' še vedno kaže, da so potrebe po prostovojcih zelo visoke, naj na tem mestu ne bo odveč poziv k sodelovanju. Če te to zanima, klikni na prispevek:

Ekologi brez meja so  aktivni tudi na številnih drugih eko-projektih.

Izmenjava oblačil!

Na njihovi spletni strani ne spreglej tako tudi tekočih dogodkov, izmed katerih te bodo morda - med drugim - zanimale tudi napovedi prihajajočih izmenjav oblačil.

Če bi se želela pridružiti kakšni od njih, klikni za napovedan termin (in kraj dogodka) na njihov priročni Koledarček dogodkov Ekologov brez meja.

Najbolj aktualno ta hip!

Na spletnem portalu Ekologov brez meja boš tudi sicer našla najbolj aktualne zelene novice iz sveta in bližnje okolice, ki jih ne gre spregledati, pridružiš pa se lahko tudi Prebujeni generaciji - kampanji za spodbujanje učinkovite rabe virov. Kampanjo je pred kratkim zagnala Evropska komisija, del kampanje pa je tudi spodnji videospot, v katerem pojoče nakupovalne vrečke svoje lastnike opozarjajo, naj ob nakupovanju mislijo na planet.