eBilo.si - nova žurerska revolucija na spletu

Želiš nekoga povabiti na žur, koncert ali tekmo, zbrati prijatelje in znance za proslavitev poroke ali obletnice? Kaj pa ogled kakšnega drugega dogodka s svojo družbo ali samo v dvoje? Ampak kako, kdaj in kje?

15. 4. 2008

Vsi vemo, kako je z organiziranjem družabnih dogodkov. Dogovarjanja, preverjanja in usklajevanja ali pa vabila, telefonski klici in sms-i. Pri prvih grejo živci in čas, pri drugih živci in denar.

Kaj pa enostavno, hitro in še zastonj? Seveda, a samo če poznaš eBilo.si.

In kaj je eBilo? Elektronsko vabilo, kaj pa drugega! Www.eBilo.si pa je portal, na katerem lahko preglejuješ zanimive dogodke in pošiljaš kul spletna vabila. Klepetaš lahko s povabljenimi, spremljaš kdo pride in kdo potrebuje še malo vzpodbude.

Na portalu najdeš vse kar dogaja v mestu, se povežeš s prijatelji, jih povabiš na dogodek, ki si ga našel na www.eBilo.si in narediš svoj žur v žuru. Dnevi minevajo, ura tiktaka, napetost narašča...

Gremooo!

Vsaka lepa stvar se enkrat konča, a dober občutek lahko tudi malo podaljšaš. Kako? Na eBilo.si objaviš galerijo slik - vsi udeleženi (in tisti, ki jim je potem žal, da jih ni bilo zraven) pa lahko dodajo tudi kakšno svojo ali po končanem dogodku dodajo svoj komentar.

V skupnosti eBilo.si verjamemo v enostavnost načrtovanja družabnih dogodkov.

Verjemi tudi ti in se včlani v hitro rastočo internetno skupnost, kjer se lahko skupaj veselimo nenehnih izboljšav in trepljamo po ramenih ob dobro izpeljanih žurih.

Oglasno sporočilo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri