E-delavnica 'Kako spremeniti svoje življenje' se začne 8. avgusta

V petek, 8. avgusta, se bo začela zanimiva spletna delavnica, ki bo potekala v obliki elektronskih sporočil na tvoj e-spletni naslov enkrat tedensko z vsebino in vajami na temo Kako spremeniti svoje življenje.

E-delavnica 'Kako spremeniti svoje življenje' se začne 8. avgusta (foto: Shutterstock) Shutterstock
4. 8. 2014

Delavnico, ki bo trajala pet tednov vse do 5. septembra, bo izvajala Tinkara Filač v okviru svoje Šole za zdrave odnose.

V teh petih tednih boš prejela pet e-sporočil z vsebino in vajami, s pomočjo katerih boš teorijo lahko kar takoj prenesla v prakso, torej v tvoje vsakdanje življenje.

Vprašanja, razmišljanja, dvome in vse, kar se ti bo v enem tednu nabralo, pa boš lahko sporočila po e-pošti in prejela odgovor, tako da bo tvoja pot spreminjanja sebe in s tem tvojega življenja lažja in učinkovitejša.

Zakaj narediti spremembo?

Vsak od nas se v svojem življenju trudi po svojih najboljših močeh. In vsi se trudimo za to, da bi nam bilo lepo, da bi se dobro počutili, bili uspešni in srečni v življenju.

Veliko je poti, ki jih lahko izbereš, a le ena te pripelje na cilj.

Spremeniti svoje življenje pomeni spremeniti sebe – svoja prepričanja in svoj pogled, spremeniti odnos do sebe in do življenja samega.

Ko se odločiš za spremembo, je treba najprej pogledati, kaj je za spremeniti – se zazreti vase, se vprašati, kaj si v resnici želim in česa ne, potem pa slediti temu. Korak za korakom, dan za dnem. Da, za spreminjanje sebe potrebuješ čas – čas, da zgradiš odnos do sebe, da si daš tisto, česar morda nisi dobila v otroštvu ali kasneje v življenju. Vredno si je vzeti ta čas – čas zase.

Spletni program Kako spremeniti svoje življenje je tukaj zate kot priložnost, da si vzameš ta čas zase – v miru doma ali pa morda na dopustu (vse kar potrebuješ je osebni računalnik in internet).

Če imaš še kakšno vprašanje glede spletnega programa, lahko pišeš na tinkara@zdraviodnosi.si.

Več o vsebini, poteku in prijavi pa tukaj.