Društvo za zaščito živali Kranj organizira akcijo zbiranja papirja

Tudi prostovoljno in neprofitno društvo na področju zaščite živali z gorenjskega konca - Društvo za zaščito živali Kranj, se loteva akcije zbiranja papirja za pomoč živalim.

15. 9. 2011

Društvo za zaščito živali Kranj, ki deluje na območju Kranja in širše Gorenjske, se sicer udeležuje akcij za pomoč živalim po celi Sloveniji. Društvo je neprofitno in se financira izključno iz prostovoljnih prispevkov in prodaje lastnih, večinoma ročno narejenih izdelkov, zato so nihova sredstva zelo omejena.

Prav zato so se zdaj na veliko željo ljubiteljev živali odločili še za organizacijo zbiralne akcije papirja po vzoru uspešnih akcij DZZŽ Ljubljana. Nadejajo se, da bodo tako le prišli do sredstev, ki jih za oskrbo brezdomnih in zavrženih živali res nujno potrebujejo.

Pomagaj tudi ti!

V akciji bodo zbirali odpaden papir, katerega izkupiček bo namenjen oskrbi brezdomnih živali, velik del pomena akcije pa je predvsem v osveščanju javnosti o pomembnosti skrbi za okolje in živa bitja.

Ob tej priložnosti bodo postavili tudi stojnico, na kateri bo možno kupiti njihove izdelke in dobiti letake, zgibanke in podobno, pasje obiskovalce pa čaka posebno presenečenje.

Papir bomo zbirali v soboto, 1. oktobra, med 9h in 18h pred nakupovalnim centrom Qlandia v Kranju.