Dramska šola Barice Blenkuš vabi na dan odprtih vrat

Dramska šola Barice Blenkuš te vabi na dan odprtih vrat na sedežu šole na Rozmanovi 12 v Ljubljani. Dovoli, da te navdušijo z delavnicami dramske igre za mlajše in starejše osnovnošolce ter odrasle in praktičnim servisom javnega nastopanja.

4. 9. 2013

Dramska šola Barice Blenkuš, igralska šola za vse starosti, se ti bo tokrat predstavila na dnevu odprtih vrat, kjer boš lahko spoznala njen način poučevanja in delovanja ter njene pedagoge.

Mlajšim in starejšim osnovnošolcem ter odraslim nudi tudi odlično priložnost, da se na treh delavnicah od blizu srečajo z dramsko igro in improvizacijami. Vsem, ki se s težavo spopadajo z javnim nastopanjem ali pa bi radi zgolj osvežili svoje znanje, bo na voljo servis javnega nastopanja, kjer se bodo lahko brezplačno posvetovali z Barico Blenkuš in Barbaro Krajnc.

Dan odprtih vrat bo potekal v soboto, 7. septembra 2013, od 11:00 do 18:00 na sedežu Dramske šole Barice Blenkuš na Rozmanovi 12 v Ljubljani. Udeležba na delavnicah in servisu javnega nastopanja je brezplačna, zaradi omejenega števila mest pa je priporočljiva predhodna prijava do petka, 6. septembra 2013, na info@dsbb.si.

Na dnevu odprtih vrat bodo zainteresirani lahko dobili tudi vse informacije o vpisu v programe dramske igre, ki poteka do nedelje, 15. septembra 2013.

Program dneva odprtih vrat:

  • 11:00 – 12:30: Dramska delavnica za mlajše osnovnošolce z Boštjanom Štormanom
  • 12:00 – 14:00: Servis javnega nastopanja z Barico Blenkuš in Barbaro Krajnc
  • 14:00 – 15:30: Dramska delavnica za starejše osnovnošolce z Lucijo Ćirović
  • 16:00 – 17:30: Dramska delavnica za odrasle z Barbaro Žefran in Vesno Anđelković

Zate pa pripravljajo še prav posebno presenečenje.

O Dramski šoli Barice Blenkuš:

Dramska šola Barice Blenkuš deluje od leta 1990. Je neprofitna gledališka šola, specializirana za strokovno in kvalitetno poučevanje dramske igre, improvizacij in javnega nastopanja. V Ljubljani jo je ustanovila igralka Barica Blenkuš, takoj po vrnitvi s študija dramske igre na Theatre-Ecole Catherine Brieux v Parizu. Šola izvaja številne programe s področja gledališke in filmske pedagogike, pripravlja otroške in mladinske produkcije, delavnice in seminarje. V šolskem letu 2013/14 v njej poučujejo: Boštjan Štorman, Lucija Ćirović, Vesna Anđelković, Barbara Krajnc in Barbara Žefran.