Dorina kolo sreče za prav vse čokoljubke

Da je čokolada lahko zdravilo, v pravem ambientu odličen afrodizijak in za mnoge tudi pot do trenutka čiste sreče, priznava celo znanost.  Ker pa smo ženske za njene čare še posebno dojemljive, se boš gotovo razveselila nadvse sladke nagradne igre, h kateri te vabimo v nadaljevanju.

16. 10. 2014

Naj bo mousse, temna, mlečna, z lešniki ali rižem, njen vpliv na hormone sreče se kosa s strastnim poljubom. Naš poziv k veliki nagradni igri kolesa sreče, ki ga gosti Dorina, bo za vse naše bralke zagotovo neustavljiv izziv.

Dorina

Preden zavihaš rokave in zavrtiš Dorinino kolo sreče, pa si preberi še nekaj malega o tem, kaj kolo sreče sploh je. Saj veš - več znaš, več veljaš!

Od karte tarota do televizijskega šova!

TarotKolo sreče od nekdaj velja za pozitiven in sončen simbol, ki simbolizira srečno naključje, nepredvidljivost usode in imanentno pravičnost.

Simbol je svoje mesto najprej našel na eni od kart mističnega tarota, ki je postal popularen v srednjem veku, z obljubami nenadnih preobratov usode, skupaj z obljubami o izpolnitvi tudi najbolj skritih srčnih želja, pa je v sedemdeetih letih prejšnjega stoletja navdihnil še priljubljeni ameriški televizijski šov Mervina Griffina. Šov še danes velja za enega najdlje trajajočih televizijskih šovov, med premierno oddajo na kanalu NBC do zaključnega dela te zmagovite serije se je namreč zvrtelo več kot 6000 epizod. 

Po zgledu šova, ki je pred ekrane vsakič znova prikovala milijone, so kot gobe po dežju vzniknili sorodni šovi, princip kolesa sreče je nato s pridom uporabila tudi industrija igrač in iger na srečo, da bi to nadvse priljubljeno priliko izkušanja sreče v svojo sladko kampanjo nenazadnje vključila še Dorina

Vabimo te, da preizkusiš svojo srečo!

Dorina kolo sreče lahko zavrtiš na izbranih 3D oglasih po slovenskih mestih, še laže pa bo, če obiščeš Facebook stran Dorina.si, zavrtiš virtualno kolo sreče in zadeneš čisto pravo in odlično čokolado Dorina! Vemo, da boš imela srečno roko :)

Zavrti Dorina kolo sreče