Pleše se: Poletje v školjki!

Poletne delavnice plesa so vroče, kar spomni se na Umazani ples, Poletje v školjki in Flashdance …

11. 8. 2011

Salsa

... te bo z vročimi ritmi potegnila skozi noč. Konec julija in začetek avgusta intenzivno na Bledu, nato še v Ljubljani. Za še več užitka preveri delavnice na www.salsalibre.net.

Afriški ples

Delavnice z Mašo Kagao Knez so čista Afrika. Nepozabna, polna ritmov in potenja. Na Trnfestu in drugod po Sloveniji. (www.baobab.si)

Seviljane

Če te vedno, ko se znajdeš na plesni prireditvi, srbijo podplati, pojdi na osvežitveni tečaj seviljan, kjer boš 28.avgusta uživala kot nora. (www.lunagitana.si)

Bachata

Čutni ples iz Dominikanske republike boš osvojila hitro, saj so plesni koraki preprosti, gibi pa takooo zapeljivi … (www.salsalibre.net)

Flamenko

Ilmo Lobado, eno najboljših flamenkinj na svetu, doživi skupaj s kitaristom Manuelom Dominguezom, ki bo poleg kitare poučeval tudi teorijo in compás (ploskanje). Od 20. do 26. avgusta v Ljubljani. (www.lunagitana.si)

Ples na prostem – brezplačni tečaji pri Vunderbaru

Lepo je biti sosed v trgovskem centru Rudnik v Ljubljani: 2. 8. zumba, 16. 8. salsa sexy moves. (več na www.buba.si)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri