Dobronamerni dogodek - promocija dobrodelnega koledarja Arneja Hodaliča!

Arne Hodalič je za društvo Kros tudi letošnje leto pripravil koledar, pod naslovom 'Dva obraza našega sveta'.

29. 11. 2011

Letošnji motivi so nabor fotografij iz arhiva fotografa in predstavljajo dva različna pogleda na svet v katerem živimo.

Svoj prispevek h koledarju so dodali tudi otroci in mladostniki z URI – Soča z risbami in zapisi svojih občutij ob fotografijah Arneja Hodaliča.

Dobronamerni dogodek s predstavitvijo koledarja 'Dva obraza našega sveta', bo v četrtek, 1. decembra, ob 13:00 uri v ljubljanskem Koloseju.

Med nastopajočimi bodo Severa Gjurin, Trkaj, Dejan Lapajna, Bojan Cvetežnik in Miha Hawlin s prijatelji ter Aleksander Zadel.

Svojo zgodbo bo predstavil rehabilitant URI – Soče Tomaž Glavač, sodelovali bodo tudi vsi, ki so bili aktivno vključeni v izvedbo projekta.

Zbran denar od prodaje koledarjev bo namenjen pacientom in rehabilitantom URI - Soče za kulturno – športno izmenjavo v Bruslju, 20. bolnišnične športne igre in nakup pripomočkov za nadomestno in dopolnilno komunikacijo za otroke in mladostnike, vključene v celostno rehabilitacijo na URI – Soča.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri