Dobrodelno: Nivea Podajte nam roko!

Tudi letos bo v okviru posebne akcije Nivea potekal tradicionalni vseslovenski dobrodelni projekt za pomoč otrokom in mladostnikom iz socialno šibkejšega okolja na poti do izobrazbe.

14. 10. 2010

Ko bom velik, bom …

"Ko bom velik, bom učitelj kajaka in vodič po divjih vodah v Sloveniji ali v tujini. Najraje bi šel na Novo Zelandijo. Upam, da se mi bodo želje uresničile, saj sem zanje pripravljen veliko delati," je ob zaključku lanskega dobrodelnega projekta Podajte nam roko! svoje želje izrazil štipendist Učnega sklada NIVEA Jan.

Za enake možnosti vseh

Kot Jan imamo vsi želje in sanje, kakšno bo naše življenje, ko odrastemo. Vendar pa je za uresničitev teh sanj in želja potrebno znanje, izobrazba in na poti do tega nimamo vsi enakih možnosti.

Pot do izobrazbe za mnogo otrok in družin predstavlja velik finančen zalogaj in veliko skrb, zato podjetje Beiersdorf d.o.o. z blagovno znamko Nivea in Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) tudi letos organizira projekt Podajte nam roko!. Z njim bodo že jubilejno peto leto zapored prispevali sredstva v Učni sklad NIVEA in pomagali otrokom iz socialno šibkejšega okolja na poti do izobrazbe. Za vsako podano roko bodo v Učni sklad Nivea prispevali 0,50 €.

Kreativen odtis dlani

Sedaj že tradicionalen projekt Nivea Podajte nam roko! bo tudi letos potekal preko spletne strani www.NIVEA.si/roke in v sodelovanju z vrtci in šolami.

Letos bodo v okviru akcije zbiranja sredstev potekali tudi dobrodelni dogodki. Na njih bodo s pomočjo kreativnosti in domišljije udeležencev skušali ustvariti in oživiti čim več odtisov dlani ter na ta način izraziti solidarnost in podporo otrokom in mladostnikom iz socialno šibkejšega okolja.

Za uspešno izpeljavo akcije zato tudi to leto potrebujejo pomoč.

Torej: okrasi, poriši ali popiši obrise dlani na spletni strani www.NIVEA.si/roke, jih ustvari na listu papirja, fotografiraj ali pa svojo dlan odtisni na katerem koli dobrodelnem dogodku, ki se bo odvil v okviru akcije.

Vse vaše stvaritve težko pričakujejo na naslovu:

  • Beiersdorf d.o.o., p.p. 4130, Letališka 32, 1000 Ljubljana, s pripisom 'Roke'.

Akcija zbiranja dlani poteka od 15.oktobra do 5. novembra 2010.