Dobrodelna Velikonočna sreča 2011

V velikonočnem času bo Rotaract klub Ljubljana organiziral že deseto tradicionalno dobrodelno akcijo Velikonočna sreča 2011.

20. 4. 2011

Akcija, v kateri bodo s prostovoljci pobarvali več kot 1000 velikonočnih pirhov, vsako leto doživi zelo pozitiven odziv obiskovalcev njihove stojnice.

S prostovoljnimi prispevki, ki jih bodo zbrali, bodo tokrat pomagali Stanovanjski skupini Črnuška gmajna, v kateri živijo mladi, ki imajo doma neurejene družinske razmere.

Barvanje pirhov bo potekalo v četrtek, 21. aprila, od 17. ure dalje v Mladinskem hotelu Celica na Metelkovi 8 v Ljubljani in bo odprto za vse, ki bi se nam pri barvanju želeli pridružiti. Del pirhov bodo pobarvali tudi mladi iz Stanovanjske skupine.

Sama akcija razdeljevanja pirhov bo potekala v petek, 22. aprila, in v soboto, 23. aprila, na glavni ljubljanski tržnici (dopoldne, od 8. ure dalje).

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri