Dobrodelna foto dražba National Geographica

V četrtek, 21. oktobra 2010, se bo ob 19. uri v pritličju stolpnice TR3 v (Trg republike 3) v Ljubljani zgodila dražba najboljših fotografij natečajev National Geographic Slovenija in National Geographic Junior.

Ena od fotografij iz kategorije Živali (avtor: Tilen Stropnik, 14 let: Svoboda)   (foto: Svoboda, Tilen Stropnik, natečaj National Geographica) Svoboda, Tilen Stropnik, natečaj National Geographica
19. 10. 2010

Fotografije, ki bodo predmet dražbe, si lahko vsak dan ogledaš v avli TR3, Trg republike 3 v Ljubljani in na naslednjih povezavah: National Geographic Junior in National Geographic.

Dobrodelna dražba

Ob zaključku razstave bodo tako že šestič zapored organizirali dobrodelno dražbo razstavljenih in nagrajenih fotografij in zbrani denar namenili društvu Kros (Društvo za kakovostno rehabilitacijo otrok Slovenije), ki bo z njim lažje  opremilo prostor SNOEZELEN (multisenzorna relaksacijska soba) na otroškem oddelku rehabilitacijskega centra Soča, kar bo pripomoglo k kakovostnejšemu procesu rehabilitacije otrok iz vse Slovenije.

Dražbo bo, kot vsa leta do sedaj, vodil gospod Mitja Meršol.

Za dobro otrok

Društvo Kros je nevladna, samostojna, humanitarna, kulturno - izobraževalna, prostovoljna in nepridobitna društvena organizacija, ki je bila ustanovljena decembra 2005 na pobudo strokovnjakov Univerzitetnega rehabilitacijskega inštituta RS – Soča.

Društvo razširja vsebine pomoči, ki so namenjene otrokom s posebnimi potrebami in njihovim družinam. Več o delovanju društva in o metodi multimodalne senzorne stimulacije (snoezelen) si lahko prebereš tukaj.