Dobrodelna akcija NIVEA Podajte nam roko! že šestič

Ponovno je stekla dobrodelna akcija NIVEA Podajte nam roko!. V letošnjem, zdaj že šestem vseslovenskem projektu za pomoč otrokom in mladostnikom iz socialno šibkejšega okolja na poti do izobrazbe, zbirajo dlani na temo šole in knjige.

3. 11. 2011

Znanje je vrednota in dobrina, najpomembnejša in najdragocenejša popotnica za življenje. Na poti do znanja in uresničevanja življenjskih ciljev pa nimamo vsi enakih možnosti.

Zato otrokom in mladostnikom iz socialno šibkejših okolij na poti do izobrazbe že šesto leto zapored pomaga podjetje Beiersdorf d.o.o. z blagovno znamko NIVEA, v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije. Tudi letos organizira projekt NIVEA Podajte nam roko!, s katerim zbirajo odtise dlani – za vsako podano roko podjetje Beiersdorf prispeva 0,5 eura v Učni sklad NIVEA. Sredstva v Učnem skladu NIVEA so v celoti namenjena štipendiranju otrok in mladostnikov iz socialno šibkejšega okolja, ki jih izbere Zveza prijateljev mladine Slovenije na pobudo svojih lokalnih društev iz cele države, omogočajo pa mesečno štipendijo za nadaljevanje njihovega šolanja.

Za uspešno akcijo pa potrebujejo tudi tvojo pomoč.

Kako sodeluješ?

Sedaj že tradicionalen projekt NIVEA Podajte nam roko! bo tudi letos potekal prek spletne strani www.NIVEA.si/roke ter v sodelovanju z vrtci in šolami.

V okviru akcije zbiranja sredstev bodo potekali dobrodelni dogodki, na katerih bodo v sodelovanju z ambasadorji projekta zbirali roke obiskovalcev na različnih lokacijah po Ljubljani.

Roke lahko tudi narišeš na listu papirja, kosu blaga ali jih kako drugače ustvariš in pošlješ na naslov: Beiersdorf d.o.o., p.p. 4130, 1001 Ljubljana, s pripisom 'Roke'.

Letošnja tema je šola in knjiga, zato bodo še posebej veseli rokic, povezanih s to tematiko, šteje pa tako timsko delo kot delo posameznikov.

Veseli bodo vsake rokice, zato vabljena k sodelovanju!

Zbiranje dlani poteka od 3. do 20. novembra 2011.