Dobra dejanja prinašajo srečo

V Sparu Slovenija že teče posebna dobrodelna akcija 'Dobra dejanja prinašajo srečo', ki je namenjena dobrobiti resnično naj-najmlajšim med nami, t.j. nedonošenčkom ;)

25. 11. 2009

V okviru akcije bo Spar Slovenije skupaj s kupci in partnerjem podjetjem Coca-Cola HBC Slovenija del izkupička od prodaje posebne serije nakupovalnih vrečk namenil za nakup aparata za analizo materinega mleka.

Posebne potrebe prezgodaj rojenih

Nedonošenčki za optimalno rast potrebujejo več beljakovin kot ga vsebuje materino mleko. Zato na EINT (EINT - Enota za intenzivno nego in terapijo, ljubljanska porodnišnica) njihovi hrani dodajajo ojačevalce, saj se mleko mater glede vsebnosti beljakovin med seboj razlikuje. Tako je individualno določanje protokola hranjenja izrednega pomena za optimalno rast in razvoj nedonošenčkov, kar omogoča le naprava - analizator materinega mleka, ki ga bodo na EINT prejeli ob zaključku akcije v januarju.

Več o društvu za pomoč prezgodaj rojenim otrokom si preberi tukaj!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri