Dobila si glavno vlogo v grozljivki!

Po navadi je, ko nastopi kriza, najbolj modro ohraniti mirno kri in odbrundati dolg ommm, a včasih to pač nima smisla – v življenju nastopijo tudi trenutki, ko je pošten živčni zlom več kot nujen.

29. 10. 2009

1. Med tabo in tvojim frizerjem je prišlo do manjšega nesporazuma. Težava je v tem, da si zdaj podobna pevki Skin.

2. Tvoje najljubše spodnje hlačke, ki ti jih je za lanski boži podaril tvoj fant, so se sumljivo raztegnile po meri ogromne ta zadnje tvoje cimre. Težava je v tem, da so bermuda hlače iz mode.

3. Tvoj fant poprosi čedno prodajalko spodnjega perila, ali bi lahko pomerila komplet, ki ga je izbral zate, saj sta približno enake postae. Težava je v tem, da ti stojiš zraven njega.

4. Tvoja najboljša prijateljica ti je predstavila novega fanta. Težava je v tem, da je bil to še pred nekaj dnevi tvoj fant.

5. Medtem ko si v shrambi stikala za kozarcem marmelade, si naletela na bogato zbirko porno filmov na temo pohotnih gospodinj. Težava je v tem, da jih noče gledati s tabo, čeprav si odlična gospodinja.

6. Po divji pijani noči si postala lastnica nove tetovaže. Težav je več: velikost, barva, mesto in povsem enak motiv, kot ga imajo prijateljice – delfin, ki je videti kot morska žaba.

7. Tvoj fant se odpove najpomembnejši tekmi v sezoni, da bi te lahko ob romantičnem filmu zaprosil za roko. Težava je v tem, da je bil tebi všeč takšen, kot je bil.

8. Po zadnjem prepiru s tvojim šefom se je mama, ker ni prenesla tvojih solz, odločila vzeti pravico v svoje roke. Težava je v tem, da si ti dobila odpoved, tvoja mama pa ponudbo za delo.

9. Tvoja nova prijateljica ti je vedno bolj podobna. Po novem ima tudi povsem nemogočo pričesko (glej 1. točko!).

Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri