DJ Urosh vabi na Cosmo Party

Na Cosmo Party-ju, ki se nezadržno bliža, nas bo poleg Alye, DJ Sylvaina in Lady M DJ globoko v noč zabaval tudi DJ Urosh.

22. 6. 2010

Njegovo glasbeno pot je katapultirala zmaga v Sylvainovi DJ šoli. Takrat je za nagrado nastopil z DJ Umekom, Matthew Hoagom in Sylvainom na absolventskemu izletu na Kreti. Sledili so številni nastopi v znanih slovenskih klubih: Terazza, Top, Groš, Hugo Barerra, Otočec in drugi.

Zmaga za zmago

Letos je DJ Urosh zmagal še na Škisovi tržnici v tekmovanju 'Loud & Modern DJ Battle' in tako le še utrdil svojo DJ pozicijo. Z zmago si je priboril nastop na Disconautici, ki pa je, žal, letos ne bo.

"Osebno se mi je najmočneje v spomin vtisnil nastop na festivalu Electronic Carnival," je še povedal DJ Urosh.

Uresničene sanje

"Za vse to pa se moram zahvaliti projektu Preparty. Če se nebi udeležil Sylvainove DJ šole, bi o takih nastopih lahko še dolgo samo sanjal."

Sicer pa se DJ Urosh zaveda, da ga do zastavljenega cilja čaka še dolga pot. Da motivacijo ima, priča tudi njegova lastna produkcija, ki je trenutno še na ljubiteljsko - amaterskem nivoju. Nekaj od njegovih promo mixov lahko slišiš na njegovi spletni strani in strani Preparty-ja.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri