DJ Sylvain vabi na Cosmo Party!

Ko je bil DJ Sylvain v letih naših Cosmo maturantk, je bil šolski sistem še podvržen smernicam t.i. usmerjenega izobraževanja, tako da je bil - kot sam pravi - do neke mere 'prikrajšan za veselje ob opravljanju mature'.

14. 6. 2010

Vse to pa ga, verjamemo, ne bo prav nič motilo, ko bo v sredo, 23. junija, v klubu Inbox, na noge in k življenju spravljal naše maturantke, njihove prijatelje, širno Cosmo občestvo in mnoge, ki si zgolj želijo zares dobrega žura (vstop na Cosmo Party je namreč prost (in popolnoma brezplačen)).

Skorajšnja premiera hitov!

Po velikih hitih 'If I … (Fell In Love)', 'Stop The World', 'Call Me' in še čem, ima Sylvain pripravljena tudi dve novi potencialni uspešnici. Prva izzide v začetku naslednjega meseca v španski založbi Disc Doctor z remiksoma, ki ju bosta prispevala Dr. Kucho in Chris Montana, imenuje pa se Balkanistic.

Že naslov nove kreacije pove, da gre očitno za pesem, ki se je navzela bližnje-okoliških vplivov. In brez skrbi, seveda gre še vedno za house ritme, ki pa se jim tokrat pridružuje še pristna balkanska truba.

Misteriozni klic za Laro Love ;)

Druga pesem pa je nastala v sodelovanju z Laro Love, s katero sta sodelovala že pri 'Call Me'. Tokrat sta združila moči še z Mikom Valejem, mladim perspektivnim didžejem in producentom, ki prihaja iz Maribora.

Ta drugi vokalni 'komad' se imenuje 'Mysterious', za katerega bodo posneli tudi videospot, prav kmalu pa ga bomo lahko zasledili tudi na naših radijskih postajah. Ker trenutno šele potekajo dogovori za remikse, v teku pa so tudi pogajanja z založbami, ki bi si želele pesem izdati, bi na tem mestu le težko zapisali še kaj bolj konkretnega. Vsekakor pa bomo lahko 'Mysterious' (tako kot lansko leto 'Call Me') že našli tudi na letošnji kompilaciji 'Day & Night 2010', ki jo vsako leto pripravlja Papaya, eden najpopularnejših klubov iz Dalmacije.

Multimedijska podpora za Preparty

Prav tako Sylvain z ženo Tamaro nadaljuje z multimedijskim projektom za podporo elektronski glasbi Preparty, ki si ga lahko ogledaš na TV Piki in slišiš na radiodeejay.si. Celotni arhiv oddaj pa boš našla na www.preparty.si.

Da je DJ Sylvain očitno res polno zaposlen, priča tudi naslednja njegova izjava:

"Že s samim projektom Preparty je veliko dela, imam pa tudi že veliko drugih načrtov za letošnje poletje, prihajajočo jesen in celo že nekaj dogovorov, ki datirajo v naslednje leto. Z ženo vodiva tudi agencijo za didžeje, ki se lahko pohvali s kar nekaj zvenečimi imeni iz domače scene, pa tudi ekskluzivno didžejko iz ZDA, za katero pripravljava turnejo po državah bivše Jugoslavije."

Sylvain se bo, tako kot doslej, še naprej trudil delati tudi na svoji produkciji. Ljubitelje elektronske glasbe namreč vsako leto osreči z nekaj kvalitetnih komadov (koliko jih je, pa je bolj ali manj odvisno le od razpoložljivega časa in idej).

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri