Dizajn in ekologija skupaj: Eko steklenička Bistravoda

Eko stekleničke Bistravoda ustvarja ekipa oblikovalcev, ki v projektu ecofashion združujejo dve strasti: dizajn in ekologijo.

10. 5. 2011 | Promocijsko sporočilo

Ker jim ni vseeno za naše okolje, poleg tega pa želijo poleg recikliranja in ugašanja luči narediti še nekaj več, so svoje znanje in ideje združili v stekleničkah, ki jih vsak dan množično uporabljamo.

Zastavili so si cilj, da bi z eko stekleničkami primaknili še en kamenček v mozaik sobivanja z naravo. Velik cilj? Morda. Prevelik? Nikakor.

Zakaj Bistravoda?

Bistravoda je podjetje, ki se že dolgo časa ukvarja z rešitvami, ki zmanjšujejo porabo plastenk in ekološko oporečne ustekleničene vode.

Od vodnih barov, ki uspešno nadomeščajo plastične vodne 'balone' v pisarnah in zdaj do ecofashion stekleničk, ki bodo, upamo, uspešno nadomeščale navadne plastenke v gospodinjstvih.

Bistravoda ecofashion kolekcija

Zakaj bi stekleničke morale biti dolgočasne? Ali preresne? Dizajn ecofashion stekleničk so zato ustvarili z mislijo na razgiban dan in življenje.

Kako drugačni želimo biti? Kako se počutimo danes? Komu jo lahko podarim?

To so vprašanja, ki so jih povezali s stekleničkami Bistravoda.

Narejene so iz BPA-free materiala, ki je prijazen do okolja in tekočine v plastenki – se ne raztaplja kot navadne plastenke.

Kakovost, priročnost, prijaznost

Pri ustvarjanju ecofashion stekleničk so sledili trem vodilom: visoki kakovosti, priročnosti za vsakodnevno uporabo in prijaznosti do uporabnika in okolja.

P.s. Stekleničke Bistravoda so razveselile tudi udeležence drugega Sensa vikenda. Si bila med njimi?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri