Dešifriraj njegove smeške (in podobno šaro)

Kaj pomenijo smeški, krohotavčki, jezljivčki, cmeravčki in začudenčki? Si prepričana, da jih bereš prav? 

11. 3. 2015

Misliš, da slikica jajčevca pomeni, da ti bo skuhal kosilo? Japajade! Pod drobnogled smo vzele nekaj znakcev in fac ter vprašale fante, kaj z njimi zares mislijo. Sediš? Pametno bi bilo ...

PLAMEN

plamenTo je naš način, da ti povemo, da si videti zares seksi, da nam je ob tebi hudo vroče in da si dobesedno vnela naše srce. Ko se ti na zaslonu prikaže plamen, vedi, da si v resni nevarnosti! S plameni v resnici precej skoparimo, ampak ko gori, pa gori!

KROHOTAVČEK

krohotavčekTo ni le smeško, je smeško na potenco, torej krohotavček! To je žigolo vseh smeškov in pomeni, da nas resno spravljaš v smeh. Če je kaj zares seksi, je to punca, ki zna biti duhovita in se pogosto pošali na svoj račun. Če na tvoj naslov torej letijo celo režavčki (večja različica krohotavčkov), je to dober znak!

NASMEJANI DREKEC

drekecTale je še posebno zanimiv, ker ga je nemogoče vzeti iz konteksta, to pa predvsem zato, ker sploh ni konteksta, v katerega bi se prilegal!

POMEŽIK

pomežikNo, tole pa ni nedolžno, čeprav si mogoče mislila, da je ... S pomežikcem bi radi povedali, da je naše sporočilo nedvomno dvoumno seksualno ... Na primer: Trudim se, da te ne bi pecal, ampak ne verjamem, da mi uspeva ...

MISTER MUSKULO

mišicaČe bi imeli zares velike mišice, ne bi čutili potrebe po uporabi tega znaka, bi ti pa z njim vseeno radi povedali, da se boš a) ob nas počutila varno, in b) da nam v tvoji prisotnosti nevarno naraste stopnja testosterona.

KRALJIČNA

kraljičnaTole kraljevsko sporočilce pomeni, kar pač pomeni: mislimo, da si zaslužiš, da vse tvoje poti prekrijemo z rdečo. Do tebe se bomo obnašali, kot da si Kate Middleton, a z eno razliko: ne bomo te zaprli v palačo in ti predpisali obnašanja.

KOKTAJL

koktajlKer si punčka, te seveda ne bomo povabili na pivo, sploh pa bi med tvojimi sočnimi ustnicami raje videli slamico. Seveda se ne spodobi, da bi napisali, na kaj nas to spominja, zato ... pssst!

JAJČEVCI, BUČKE IN DRUGA PODOLGOVATA ZELENJAVA

jajčevciHm, hm, hm ... Brez komentarja! Ne, ne nasedi prijateljicam, ki te prepričujejo, da je tip hud kuhar ali vegetarijanec. Sporočilo je jasno: Veliko me je v hlačah, bejbi!

SRČKI V OČEH

srčkiTole zaljub­ljeno sporočilo pomeni, da bi te radi držali za roko, a ne le to: radi bi ti pokazali našo 'bučko', in to čim prej! Hej, mudi se, punca!

Po predlogi Joeja Berkowitza, Jasona Oberholtzerja in Lauren Panariello priredila: Alja Maček
fotografije: Mihael Yarish/Warner Bros/CBS

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri