Decembrski Cosmopolitan prihaja z darilom

Decembrski reviji Cosmopolitana smo tokrat priložili prav posebno darilo – vsi trije dobri decembrski možje so se namreč zedinili, da bodo cosmo bejbe v teh dneh najbolj vesele lip glossa :)

Decembrski Cosmopolitan prihaja z darilom (foto: shutterstock) shutterstock
29. 11. 2012

In zakaj misliš, da so se tako odločili?

bozicekKer neguje nežne ustnice in jih povrhu vsega naredi še tako zelo neustavljivo sočne.

Za sladke poljubčke, kakopak ;)

Beseda urednice!

Brez obljub v 2013

Proti koncu leta vedno pride čas, ko začneš premišljevati, kaj vse boš v letu, ki prihaja, opravil, naredil bolje, spremenil ... Tako se, kot da bi bilo včeraj, spominjam vseh mogočih in nemogočih sprememb, ki sem si jih zamislila za leto 2012. In uspeh? Bolj slab, moram kar priznati. Obljubila sem si na primer, da bo moja pisalna miza bolj pospravljena, uvodnik napisan vsaj dan, preden gre Cosmo v tisk, da bom večkrat poklicala sestro, mamo in prijateljice, se bolj potrudila razumeti svojega dragega in tudi, da ne bom ves čas šarila z rokami po obrazu, da bom pojedla vsaj štiri obroke na dan, pri čemer se bom izogibala 'junk foodu', in šla poleg tega še vsak dan za pol ure na zrak. Zagotovo sem si zamislila še kaj, a si tega še zapomnila nisem. Ko to pišem, je do novega leta še nekaj tednov, jaz pa glede na vse neuresničene cilje prejšnjega leta resno razmišljam le o eni obljubi. Letos si bom obljubila, da si za prihajajoče leto ne bom ničesar obljubila. To se mi zdi res dobra ideja – ker potem tudi ne bom nič slabe volje, ker načrtov ne bom uresničila, kajne?

Kljub temu sem prepričana, da bom tudi v letu 2013 dosegla kaj novega, se česa naučila in bila v čem boljša, kot sem bila do zdaj. Samo brez načrtov, prosim! Se že veselim in tudi vam želim vse lepo v 2013!

instagram


Načrtovali ali ne

... na kaj smo na uredništvu ponosni, da smo dosegli v letu 2012:

  • Napisala in izdala sem svojo knjigo. Pravzaprav dve. :) – Petra A., urednica zdravja
  • Ponosna sem na to, da sem se končno zredila za nekaj kilc.– Tina T., novinarka
  • Stopil sem iz cone udobja in začel delati nove, vznemirljive stvari. – Simon, dežurni svetovalec
  • Ponosna sem, da smo s prijateljicami uspele realizirati čisto babji teden: brez otrok, službe, fantov, domačih živali smo pobegnile na Ibizo ;) in ... se vrnile spočite. Ampak res. – Nika, urednica lepote
  • Začela sem spet voziti avto in se učiti nemščino. – Petra C., art direktorica
  • Spet sem spoznala, da je šport moja največja droga, ki me vsakič znova motivira in napolni z energijo. – Manca, pomočnica urednice

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri