Darila, ki te bodo navdušila

Da o tvojih obdarovancih sploh ne govorimo!

5. 10. 2012 | Promocijsko sporočilo

Zvezdar že nekaj časa ponuja imenitno rešitev za vsa obdarovanja - škatlice doživetij, med katerimi si obdarovanci lahko sami izberejo tisto, v katerem bodo uživali.

Predstavljaj si ...

  • da te sami vrhunski slovenski kuharji vabijo na omamno dobro večerjo v dvoje,
  • da imaš na voljo več kot 50 izvirnih možnosti za prijeten dan malo drugače,
  • da te več kot 90 wellness centrov mami z vabili na razvajanje,
  • ali da se moraš odločiti, katero od več kot 20 vrhunskih destinacij bi izbrala za romantičen oddih v dvoje?

S temi sladkimi dilemami se bodo soočili vsi, ki bodo v dar dobili enega od štirih odličnih novih paketov doživetij po izbiri ZVEZDAR.

Že veš, kakšna darila so to?

V vsakem paketu ZVEZDAR sta knjižica s samimi kakovostnimi doživetji iz cele Slovenije na določeno temo, in darilni bon, s katerim lahko prejemnik takšnega paketa izkoristi eno – katerokoli – od njih. Odlična rešitev darila torej, saj si lahko brez skrbi, da si bodo tvoji obdarovanci zagotovo našli nekaj, kar jim bo resnično pisano na kožo.

Katere nove pakete so pripravili pri Zvezdarju!

  • Paket Doživite nekaj novega! prinaša priložnost za čisto nova doživetja. Za ta paket so pri Zvezdarju poiskali izvirne aktivnosti na različne teme. Tvoji obdarovanci se bodo lahko naučili kuhanja, plesa ali celo žongliranja, se razmigali ob zapeljivi vadbi ob drogu, prenočili na seniku ali indijanskem tipiju, se odpravili v gledališče... Med več kot 50 doživetji bodo lahko uživali v tistem, ki so si ga vedno želeli poskusiti, pa ni bilo časa, ali pa takšnem, ki ga bodo odkrili šele s tem paketom.
  • S paketom Večerja pri mojstrih okusov boš razveselila vse pare, saj prinaša vabilo na večerjo v dvoje v najizvirnejših restavracij iz cele Slovenije. Njihovi šefi kuhinj pripravljajo prave čarovnije svetovne in slovenske kulinarike, nekateri pa navdih črpajo iz obeh in ustvarjajo resnično izvirne dobrote. Med več kot 20 restavracijami lahko prejemniki tega paketa uživajo v tisti, ki jih najbolj zamika.
  • V paketu Trenutki za razvajanje je zbranih več kot 90 razvajanj v wellness centrih po vsej Sloveniji. Masaže Daljnega Vzhoda, kopeli, lepotni tretmaji, termalni bazeni in savne... Vse to in še več bodo imeli na izbiro srečneži ali srečnice, ki bodo v dar prejeli ta paket, in uživali v tisti storitvi, ki jim bo najbolj pisana na kožo. Popolno darilo popolne sprostitve.
  • In za konec še poslastica: paket vabil na Sanjski oddih v dvoje. Vrhunski hoteli in terme ponujajo same mamljive možnosti oddiha. Poskrbljeno je za vse okuse: tisti, ki si želijo razvajanja, se bodo lahko odločili za oddih v termah, ljubitelji aktivne sprostitve za dan, poln poživljajočih aktivnosti v naravi, gurmani pa bodo lahko uživali v elegantni, kulinarično obarvani sprostitvi. Odlično darilo oddiha za vse čute.

Spoznaj še ostale pakete ZVEZDAR.