DajDam.org z dobrodelno akcijo Peščeni grad za naš zaklad!

V teku je dobrodelna akcija Peščeni grad za naš zaklad, v kateri s prodajo družabne igre Activity zbirajo sredstva za poletno letovanje otrok iz Doma Malči Beličeve.

DajDam.org z dobrodelno akcijo Peščeni grad za naš zaklad! (foto: shutterstock) shutterstock
20. 4. 2012

Z akcijo želijo pripomoči k temu, da bo poleti lahko prav vsak otrok zgradil svoj peščeni grad.

O akciji Peščeni grad za naš zaklad

Ideja za akcijo je nastala zaradi približujočih se poletnih počitnic in kot nadgradnja obstoječe akcije Zavoda LU, v sodelovanju s podjetjem Toko, kjer Zavod LU že zbira rabljene kovčke za otroke, ki bodo poleti odšli na počitnice po programih za socialno ogrožene otroke. Seveda otroci za letovanje potrebujejo tudi finančna sredstva, zato se je organizaciji DajDam.org to zdela odlična priložnost, da akcijo nadgradijo.

V akciji Peščeni grad za naš zaklad se tako skozi prodajo družabne igre Activity ob vsakem prodanem izdelku nameni 5 € za poletno letovanje otrok iz Doma Malči Beličeve.

Atraktiven izdelek, kot je Activity, so izbrali zato, ker je primeren tako za družinska druženja kot tudi za druženje s prijatelji in spodbuja kreativni razvoj otrokovega pojmovanja in komuniciranja. Vsekakor je Activity tudi odličen spremljevalec otrok na samem letovanju.

Akcija, ki se je pravkar začela, bo potekala vse do 30. Aprila 2012.

Več informacij boš našla na: