Polidaktilna črna mačka je postala youtube hit

A ne brez razloga. Lepa črna muca je namreč nadvse 'cool'. Palce gor ;)

1. 3. 2011

V samo enem dnevu je posnetek mačke, ki za kamero dvigne 'palec' na svoji tački, naštel 140.000 ogledov. Lastnica tega malega, kosmatega posebneža jo je (kar se v posnetku tudi sliši) za to nenavadno gesto tudi zaprosila, in neverjetno, mačka je zahtevi nekaj trenutkov kasneje ugodila.

Pa naj še kdo reče, da se mačk ne da naučiti trikov. Hm, no, morda pa gre v resnici zgolj za to, da je črna lepotica nadvse bistra in zelo 'hip', pa tudi, da se ji je tisti trenutek pač ravno ljubilo ugoditi prošnjam svoje lastnice.

Mačka s preveč prsti

Morda se odgovor na našo dilemo skriva v zapisu lastnice te prav posrečene mačke. Ta je pod video namreč zapisala:

"Jimmy je polidaktilna mačka in verjetno tudi najbolj len mačkon na svetu. Je tudi super inteligenten in njegove tačke premorejo palec. Odlična kombinacija za najboljši trik, s katerim je mogoče impresionirati vsakogar na domači zabavi."

P.S. Polidaktilna mačka se rodi s fizično anomalijo, za katero je značilno večje število prstov, kot je običajno za mačke. Lahko zgolj na eni, lahko pa tudi na več svojih tačkah.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri