Cristiano Ronaldo: Kako vzdržljivo je njegovo telo

Konec poletja se je v Madridu zgodila predstavitev 46-minutnega dokumentarnega filma z naslovom Castrol EDGE: Ronaldo Tested to the Limit - Do roba vzdržljivosti, v katerem je sodeloval tudi ta hip najbolj vroči nogometaš na svetu Cristiano Ronaldo.

6. 11. 2011

"Izzivi so bili kar hudi, ampak mislim, da sem se na snemanju dobro izkazal,” je povedal superzvezdnik.

Igralec s številko 7 pri madridskem Realu se je znašel v glavni vlogi v dokumentarnem filmu, v katerem s sodobno tehnologijo (posebne kamere, vrhunska elektronska oprema za spremljanje gibanja itd.) pokažejo vse, kar Ronaldo zmore.

CR7 je ob tem dogodku v intervjuju povedal, da je šlo za zelo zanimiv poskus.

"Film je izjemen. Zanimivo je videti, kako deluje moje telo, in užival sem ob ogledu. To bo zanimivo tudi za moje navijače, opazovati kako v različnih okoliščinah reagiram in kako v različnih situacijah deluje moje telo. Mislim, da bodo uživali," je povedal Ronaldo.

O tem, kaj je ob tem novega izvedel o sebi, je dejal: "Vedno se naučiš kaj novega in moram priznati, da sem bil v posameznih trenutkih kar presenečen nad lastnim odzivom. Moja moč je v tem, da sem vedno dobro pripravljen, to je najbolj pomembno. Če si pripravljen za tekmo, za trening, boš pripravljen tudi za prihodnost. To je moj cilj, dobro trenirati, biti v dobri formi in ves čas skrbeti zase."

Kaj se je Ronaldo pri snemanju filma naučil o sebi?

Cristiano Ronaldo: Vedno se naučiš kaj novega. Kar sem počel tu, na snemanju, nisem še nikoli do zdaj, zato je zelo zanimivo opazovati, kako moje telo deluje v različnih situacijah.

Mislim, da je bilo zanimivo in zabavno tudi CASTROLU, kjer so mi ponudili priložnost, da posnamem takšen film. Film, ki prikazuje (fizične) meje Cristiana Ronalda.

Presenečen sem nad svojimi sposobnostmi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri