Cosmopolitan podarja novo knjigo

V času knjižnega sejma, ki je pred kratkim potekal v Cankarjevem domu, je na povabilo založbe Učila International Slovenijo obiskala ena najuspešnejših nemških avtoric Gaby Hauptmann. Podarjamo njeno novo knjigo!

6. 12. 2006

Priljubljena pisateljica je avtorica enajstih romanov – vsi so prevedeni v številne jezike in so na tujih založniških trgih prave uspešnice. Gaby Hauptmann tudi v Sloveniji sodi med zelo priljubljene avtorice, kar potrjujejo seznami knjižnične izposoje (cobiss) in število prodanih knjig.

Doslej so pri nas izdali tri njene romane:

- Iščem impotentnega moža

- Samo mrtev moški je dober moški

- Laž v postelji

V času njenega obiska v Sloveniji pa je izšel še četrti roman Ljubimec preveč je še vedno premalo.

Kot je opazno že po naslovih, gre pri njenih romanih za izredno duhovite, včasih že kar ironične in nekoliko nekonvencionalne ženske romane.

Podarjamo knjigo!

Ena od srečnic, ki bo do petka, 8. 12. 2006, poslala elektronsko pošto s svojimi podatki (ime in priimek, naslov in telefonsko številko) na naslov nagrade@burda.si, bo izžrebana. Zagotovo bo uživala v zanimivem branju.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri