Tina Deu: Na Cosmic po ideje z vsega sveta!

Se ti je že kdaj zgodilo, da so ti ukradli idejo? Meni se je – tudi odkar delam na Cosmu, čeprav takšen način ni nič kaj značilen za naše delo.

28. 6. 2012

Na Cosmu si ideje raje delimo – tako v slovenskem uredništvu kot na mednarodni konferenci, ki jo ustanovitelji Cosmopolitana organizirajo vsaki dve leti.

Konferenca se imenuje Cosmic, in čeprav se mogoče sliši, da tam snujemo horoskope za prihajajoče čase, gre za dogodek, na katerem se srečamo in družimo urednice Cosmopolitanov z vsega sveta.

Letošnji Cosmic je bil v Madridu in lahko si prepričana, da se je od novih, recikliranih, obujenih in nenavadnih idej tam kar bliskalo.

Urednice smo v Španijo priletele z v seh koncev sveta – celo iz Kazahstana, Azerbajdžana, Armenije, Ukrajine, Vietnama, Indije, Mongolije, Koreje, Južne Afrike, Argentine, Čila, Brazilije ... če naštejem le za nas najbolj eksotične. Kar 64 nas je in prav vse imamo enako službo – vsaka na svojem koncu sveta ustvarja Cosmopolitan, revijo, ki je že dolga leta uspešnica po vsem svetu.

Naših srečanj se iskreno veselimo, postale smo dobre prijateljice, ki si pomagamo, z veseljem izmenjujemo ideje, izkušnje in počnemo še marsikaj drugega (med drugim se družimo na Cosmic zabave, ki so na sporedu vsak dan po predavanjih in predstavitvah).

foto

Domov se vsakič vrnemo z novim elanom za nadaljnje delo, ki ga delimo ostalimi člani Cosmo uredništev in tako tudi z bralkami in bralci po vsem svetu.

Ne verjameš?

Če boš počitnikovala v tujini, poleg slovenske različice preštudiraj tudi lokalni Cosmo. Zagotavljam vam, da ga boš našla skoraj povsod.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri