Pridruži se nam na cosmo druženju!

Želiš spoznati ekipo tvoje najljubše revije, izvedeti kako iz praznih listov nastaja končna vsebina, povedati svoje iskreno mnenje in se pustiti razvajati? Za vse bralke smo namreč pripravile posebno, zabavno druženje, ki bo potekalo 24. februarja ob 17. uri v Kavarni Rog v Ljubljani.

29. 1. 2014

Začetek leta je odlična priložnost, da tudi spoznamo zveste bralke, ki vsak mesec uživajo v prebiranju naših vsebin, zato smo se odločile, da pripravimo posebno druženje.

Na dogodku boš tako lahko poklepetala z vsemi ustvarjalkami Cosma, jih vprašala karkoli in o katerikoli temi boš želela. Ker želimo pripravljati vsebino po tvojih željah in pričakovanjih, ti bomo tako dale možnost, da izraziš svoje mnenje o vsebini, posameznik rubrikah, člankih,.... morda pa imaš tudi kakšen nasvet za nas, ki ga bomo, če bo seveda to možno, tudi z veseljem upoštevale.

Na druženje bo prišla tudi zmagovalka natečaja Cosmo dekle z naslovnice Adrijana Brečko in z vami delila svojo izkušnjo s snemanja ter razkrila, kaj vse se je v njenem življenju spremenilo in na kakšnih projektih bo sodelovala.

In seveda tudi tokrat ne bo šlo brez daril!

Za vse udeleženke smo pripravile prav posebna presenečenja (beri darilca, jupi!), ob druženju pa se bomo tudi malce posladkale in nazdravile novim uspehom in izzivom ter uspešnemu letu, ki je pred nami. Svojo udeležbo potrdiš na e-mail cosmopolitan@adriamedia.si s pripisom Cosmo druženje.

Se vidimo?!

Tvoj Cosmo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri