Cosmo Ski Opening II. v znamenju meteža in zabav

V Zell am See-ju se je minuli vikend, med 9. in 12. decembrom, dogajal drugi Cosmo Ski Opening. Navkljub neprestanemu sneženju so ga – tako kot lanskega – zaznamovali veliko smučarije, dobro obiskane zabave in odlični smučarski učitelji ;)

Cosmo Ski Opening II. v znamenju meteža in zabav (foto: Rok Malek) Rok Malek
13. 12. 2010

Zabavno je bilo že v četrtek, ko se je v Diskoteki Diele zgodil spoznavni večer, v naslednjih dneh pa so dekleta (in fantje) navkljub vremenu dodobra izkoristili smučarsko vozovnico.

V petek se je v baru pri spodnji gondoli v pozno popoldanskih urah odvil MountVacation Apres ski party, v večernih in nočnih urah pa se je zabave željna raja zabavala bodisi na PiNQ Party-ju v diskoteka Crazy Daisy ali pa v baru Traube, kjer je žur utripal v SLO&Balkan ritmih.

V soboto so se na belih strminah dodobra (in brezplačno) stestirale Elanove smuči, potrpežljivi učitelji smučanja pa so zainteresirane učili tako osnov kot malce bolj mojstrskih veščin.

Srčika popoldansko sobotnih dogajanj je bil ponovno bar pri spodnji postaji gondole, kjer je odigral program Podravka Apres Ski Party-ja in kjer so izžrebali dobitnico glavne nagrade: Elanove smuči!

Tudi letos smo iskali skrite, v sneg zakopane zaklade, sponzor iskanja skritih zakladov so bili tokrat Bogner parfumi.

Nočne ure iz sobote na nedeljo je iz udeležencev izvabila še zadnje atome moči še ena PiNQ Party v diskoteke Crazy Daisy, novega lastnika pa so v Elanovi nagradni igri dobile še ene smučke znamke Elan.

Sicer pa si več o dogajanju oglej v naši FB fotogaleriji!

 

Ne spreglej!

  • Vabljena tudi na After Party

Letošnji veliki cosmo smučariji letos sledi tudi Cosmo Ski opening After Party!

Dobili se bomo v Egoist lounge baru na Tržaški cesti 37 v Ljubljani, in to v torek, 14. 12., ob 20. uri. Ne zamudi 'Welcome drinka' od 20h do 21h!

  • Še zadnji opomnik za nagradni izziv

Samo še danes imaš možnost, da med svojimi fotografijami najdeš eno takšno, ki bi jo bilo vredno objaviti na Facebook strani Ski openinga.

Iščemo namreč najbolj zabavno fotko z dogodka, ki bo nagrajena z ‘Sense après ski spa’ oz. razvajanje v Sensu za 4 dekleta! Sodelovanje se več kot izplača!