Cosmo podarja 2 vstopnici za Neisho

16. decembra bo v novomeškem klubu LokalPatriot v okviru Jazzinty abonmaja 2007 nastopila Neisha. Če bi si koncert rada ogledala v živo, se poteguj za brezplačno vstopnico.

11. 12. 2006

Vzhod sreča Zahod

V novomeškem klubu LokalPatriot v mesecu januarju začenjajo s četrtim ciklom koncertov z imenom Jazzinty abonma 2007. Osnovni koncept abonmaja ostaja primerjalni medkulturni dialog med nekomercialnimi glasbenimi žanri srednjeevropskih in vzhodnoevropskih držav ter Slovenije, ki poteka pod geslom 'Vzhod sreča Zahod'.

V živo z …

Na predkoncertu abonmaja bodo gostili izvrstno pevko in pianistko Nežo Buh, slovenski publiki bolj poznano kot Neisho, ki je s svojimi pesmimi osvežila slovensko glasbeno sceno.

Poleg spretnih aranžmajev in spogledovanja s soulom in jazzom jo zaznamuje tudi izvrstno izvajanje v živo, pri čemer sodelujejo tudi perspektivni slovenski glasbeniki mlajše generacije: Tadej Kampl na kontrabasu, Žiga Kožar na bobnih, Matej Mršnik na kitari, Mitja Kavčič za klaviaturami, poleg Neže pa se bo predstavila tudi Darja Drobnič kot spremljevalni vokal.

Podarjamo dve vstopnici za koncert

Za brezplačno vstopnico koncerta, ki bo v soboto 16. decembra ob 22.45 v novomeškem klubu LokalPatriot v okviru Jazzinty abonmaja 2007, pošlji elektronsko pošto s svojimi podatki (ime in priimek, naslov in telefonsko številko) na elektronski naslov nagrade@burda.si. Dve srečnici bosta uživali v Neishinih melodijah.

Imena nagrajenk bodo na naši spletni strani objavljena v četrtek!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri