Cosmo nasvet: Z zapestnico do več energije

Čas spomladanske utrujenosti je verjetno že minil, je pa res, da se približuje čas poletne ležernosti. Imaš na trenutke občutek, da se ne spomniš več, kdaj si bila nazadnje spočita in polna energije? Brez skrbi, odkrili smo eliksir življenjske energije.

5. 6. 2012 | Promocijsko sporočilo

V Slovenijo so pred kratkim prišle energijske zapestnice Lifestrength, ki maksimizirajo potencial Cosmo deklet po vsem svetu.

Z Lifestrength zapestnicami tako lahko izkoristiš svoje naravne zmožnosti, se počutiš bolj zdravo in si pridobiš zaupanje, ki ga potrebuješ za tekmovanje na najvišjih nivojih in izkoriščanje 100 % tvojih telesnih zmogljivosti. Z nošenjem zapestnic boš zmanjšala tudi negativni učinek stresa na tvoje počutje in si izboljšala samozaupanje.

Se sprašuješ, kako boš vse to dosegla zgolj z nošenjem ene zapestnice?

Lifestrength energijske zapestnice uporabljajo ekskluzivno Ion Health tehnologijo, ki edinstveno združuje pozitivne lastnosti sedmih mineralov in dragih kamnov v privlačni zapestnici, ki omogoča ravnotežje in stopnjuje zmogljivost organizma ter je udobna za nošenje vseh 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Ion Health tehnologija bo poskrbela, da bo tvoje telo deležno 10- do 25-krat večje količine mineralnih prednosti, v primerjavi s preostalimi energijskimi zapestnicami na trgu.

Zaščitena mešanica mineralov, katere vsebujejo Lifestrength zapestnice, ustvarja naboj negativnih ionov oz. anionov, ki delujejo kot protiutež prevladujočim pozitivno nabitim delcem, katerim si vsakodnevno izpostavljena zaradi vozil, objektov in tehnoloških naprav. Energijske zapestnice Lifestrength tako pomladijo tvoje telo in nadomestijo izčrpane anione, kar vodi do izboljšane telesne in duševne zmogljivosti, hkrati pa prejeti anioni povečujejo tudi naravni obrambni sistem tvojega telesa.

Kaj pa konkurenca, se sprašuješ?

Imaš doma t. i. energijsko zapestnico ali zapestnico za moč? Naj ti zaupamo, da je pri merjenjih z elektronskim merilcem vsebnosti ionov Lifestrength zapestnica namreč pokazala daleč najvišjo vsebnost ionov in celo do dvakrat toliko ionov, kot vseh 11 najbolj prepoznavnih konkurenčnih zapestnic skupaj.

Poleg tega pa si lahko svojo zapestnico izbereš v eni izmed 12-ih barvnih kombinacij, da se bo ta ujemala s preostalimi modnimi dodatki, katere si si izbrala za to poletje!

Svojo barvo zapestnice si lahko izbereš na lifestrength.si!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri