Cosmo matura 2012: Maturiraj in postani Cosmo novinarka!

Pripravi se na nepozabno dogodivščino, kjer boš v vlogi cosmo blogerke ali blogerja (ja, prav vidiš, letos vabimo tudi fante!) poročal(a) o tem, kako se pripravljaš na zrelostni izpit, ki te čaka že čez slabega pol leta.

29. 12. 2011

Z nekaj malega sprememb napovedujemo skorajšnje možnosti prijav v novi Cosmo matura izziv 2012!

Tokrat ne le, da k glavnemu izzivu pozivamo vse letošnje slovenske maturante, ampak tudi praktično vse naše uporabnike (tudi ostale dijake, študente in ostalo spletno populacijo, ki simpatizira s Cosmo spletiščem):

  • tako maturantje kot vsa preostala potencialna cosmo blogerska srenja se bodo s svojimi blogi lahko potegovali za številne nagrade v tekočih nagradnih tedenskih izzivih,
  • zgolj maturantje, ki se bodo v predtekmovalnem obdobju potegovali za mesto osmerice finalistov, pa se bodo v glavnem izzivu Cosmo matura - Cosmo novinarka pomerili v mesečnih izzivih in potegovale za glavne nagrade. In te so letos zares izjemne ;)

Kdo se lahko prijavi? Kdaj in kje?

V glavni izziv Cosmo matura - Cosmo novinarka 2012 se lahko prijavijo le tisti, ki bodo v letu 2012 opravljali splošno ali poklicno maturo, vsi preostali pa boste v prijavnici pač odkljukali, da boste sodelovali kot običajni cosmo blogerji.

Prijave in bloganje je že omogočeno na spletni strani Cosmo matura.

Tako na Cosmo portalu kot podportalu Cosmo mature bomo v tednu omogočenih prijav - torej takoj po novoletnih praznikih - objavili tudi video-tutorial, v katerem ti bomo z gibljivimi slikami nazorno pokazali, kako boš lahko (če boš seveda želela ali želel) blogala, nato pa ... s tem enostavno pričela.

Izziv Cosmo matura

Cosmo novinarka!

Sodeloval(a) boš v najbolj zanimivih izzivih in se skupaj s Cosmom zabavala vse do takrat, ko bo matura končno opravljena.

O osmih finalistih pa bodo poleg žirije odločali tudi oboževalci in bralci blogov, ki bodo 'všečkali' zapise.

Pa letošnje nagrade?

Poleg številnih manjših, sponzorskih nagrad se letos obeta zares izjemna glavna velika nagrada ...

Zmagovalka oz. zmagovalec bo ...

Ker na uredništvu vemo, da je delovne izkušnje pomembno pridobivati že med študijem, lahko letošnja glavna nagrada pomembno vpliva na tvojo prihodnost. Najboljši oziroma najboljša bo za en mesec postal čisto pravi član uredništva Cosmopolitana in bo novinarkam in novinarjem ter preostali ekipi pomagal ustvarjati vsebine, ki jih tako rada bereš.

... bonus še dveh posebnih priložnosti!

Nagradili pa bomo še dva, ki se bosta za mesec dni pridružila oddelkoma, ki prav tako skrbita, da Cosmo ostaja tvoja najljubša revija – prvi si bo prislužil enomesečno pripravništvo v oddelku trženja, drugi pa bo pomagal ustvarjati vsebine spletne strani Cosmopolitan.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri