Cosmo & Kofetko častita s kavo po tvojem okusu ;)

Ljubiteljica dobrega kofetka? No, potem si kliknila na ravno pravo novičko! Trem srečnicam smo v sodelovanju s Kofetko.si podarili paketek super duper kavice, ki si jo bodo lahko po svojem okusu celo same zamešale ;)

Cosmo & Kofetko častita s kavo po tvojem okusu ;) (foto: shutterstock) shutterstock
21. 12. 2012

Si se kdaj vprašala, kje bi dobila kakovostno kavo, ki bi bila ravno takšna, kot si jo želiš?

Pri Kofetku so za petične kofetarice naredili izbor najboljših Arabika kav iz geografsko različnih delov sveta, s katerimi si lahko same zmešajo kavo točno po svojem okusu.

Si želiš kavo bolj karameliziranega okusa, z več arome, morda temno in bolj grenkega okusa? Bi raje sočen, čokoladno oreškast okus? To boš dosegla z mešanico Brazilije in Peruja. Če pa želiš bolj svež in cvetlično sadni okus, boš morala dodati zrna iz Etiopije in Indije. Kaj pa za tisti, ki imajo raje bolj kremaste in sladke okuse? Najbolje bodo naredili, če si bodo zamešali kavo iz Kostarike.

Po mili volje se lahko prepustiš svoji bujni domišiji in jo s pomočjo Kofetka odslej tudi uresničiš. Enostavno si naroči takšno mešanico kave, za katero boš že vnaprej vedela, da bo iz tvoje najljubše skodelice zadišala točno tako, kot si si zamislila.

Ti je že zadišala?

Kofetko.si razvaja čute!

Sveža kava s celega sveta, pražena v Sloveniji!

Z odgovorom na naslednji nagradni izziv:

  • Naštej vsaj tri dejavnike, ki vplivajo na okus in kakovost kave na celotni poti od rastline do napitka! Namig: odgovor je moč najti na spletni strani Kofetek.si!

... so si pravico do vsaka svojega kofetka priborile:

  • Tina Komic iz Nove Gorice
  • Tanja Mojzer in Ljubljane
  • Tadeja Pevec iz Pristave

Čestitamo!

kofetko