Cosmo bralci priznavajo svoje skrivnosti

Bralci razkrivajo svoje najbolj komične in nerodne trenutke 'kaj mi je bilo tega treba'.

Katarina, 22 let (foto: Helena Milost) Helena Milost
25. 8. 2014

Katarina, 22 let

Nekoč sem zjutraj v še malce včerajšnjem stanju svoji mami ponujala vaniljevo cigareto, čeprav takrat sploh še ni vedela, da kadim.

Melisa, 17 let

Na valeti sem v oblekici plesala kolo. Ravno ko je bila kamera usmerjena vame, mi je obleka padla dol in se zaustavila šele pri pasu.

Maja, 18 let

Sedela sem na klopci s torbico pri nogah. Ko sem jo poskušala pobrati, sem z glavo močno treščila v mizo. Še dva tedna sem po svetu hodila z veliko modrico na licu.

Marqueza, 26 let

marqueza

Počitnikovala sem na tropskem otoku, kjer sem se naokrog peljala z ladjo. Nekako mi je uspelo pasti čez krov v vodo, ladja pa je odpeljala stran.

Nejc, 19 let

Zaradi bolezni nisem šel v šolo, a sem si vseeno dopisoval s sošolcem. Naenkrat mi je prijatelj nehal odpisovati, čez nekaj časa pa sem prejel v knjižni slovenščini napisan SMS: "Nehaj se dopisovati s prijatelji, medtem ko so oni pri pouku." Moja profesorica me je okarala prek prijateljevega telefona, in to takrat, ko me sploh ni bilo v šoli.

Mark, 22 let

mark

Vozil sem samo 40 kilometrov na uro, ko sem zaradi slabih gum in zavor na mokri podlagi zletel s ceste in v jarek. Oče me je že neštetokrat prej opozoril glede tega, zato sem ga po nezgodi zelo osramočeno klical, da bi mi prišel pomagat. Ni šlo brez kričanja in besnenja.

Larisa, 23 let

Bila sem na sprehodu s fantom, ki sem ga komaj poznala. Na poti je srečal svojega dedka in mu na ves glas oznanil, da je ravno na zmenku z mano. Do tistega trenutka nisem vedela, da je to zmenek, obenem pa se mi prvi zmenek morda ne zdi pravi čas za spoznavanje širše družine.

Elena, 19 let

elena

Prihajam iz Makedonije, zato sem imela, ko sem se preselila sem, nekaj težav z jezikom. Nekoč mi je sošolec na predavanju narekoval besedilo in nato rekel: "Zdaj napiši zaklepaj." Jaz pa sem namesto znaka napisala celo besedo. Vsi so se smejali, jaz pa nisem vedela, kaj je to zaklepaj.

Olga, 20 let

S sošolci smo sedeli na kavi, pri sosednji mizi pa je sam sedel naš profesor. Eden drugega smo opogumljali, da bi ga kdo povabil, da se nam pridruži. Med prerekanjem sem zapustila mizo in se vrnila šele nekaj deset minut pozneje. Ko sem se vrnila, sem na ves glas zbadljivo vprašala: "No, a ste ga povabili na kavo?" Pri tem nisem opazila, da profesor že sedi za mizo.

Jurij, 20 let

jurij

S punco sem spal v postelji njenega brata, k sreči pa on tega ni nikoli ugotovil. Ne še ...

Paul, 25 let

paul

Zjutraj sem šel na stranišče in šele po opravljeni potrebi ugotovil, da se vode ne da potegniti. Samo odšel sem ...

Izbrala: Anamarija Lukovac

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri