Cirkus, nov urbani prostor za zabavo v Ljubljani, je odprl svoja vrata!

Pred dnevi, točneje 11. 11. (v letu '11), se je ob 11. uri zvečer uradno prižgal bleščeč napis nad vhodom novega ljubljanskega nočnega kluba, Cirkus.

14. 11. 2011

Novi urbani prostor za zabavo v prestolnici sicer že dober teden razveseljuje živopisano množico iz vseh žanrskih vetrov in zadovoljuje še tako izbrane okuse.

Že pred otvoritvenim dogodkom ExcessDNite z DJ Timom Urbanyjo in DJ Kali so oder zaznamovali tudi kontraverzni Sindikat DJ Crew, DJ Kris ter DJ Peter Pleaser & DJ VinylPlayer aka NYNDJ. Pred dnevi uradno odprtje cirkuške zavese pa je počastila navihana madžarska DJ-ka DJ Flower, ki je s svojimi mnogimi atributi dvigala energijo v Cirkuški areni.

V klubu vlada moto Cirkus vsak dan, za vse!

Nasmejana klovnovska usta, zapeljiva kabarejska predstava, vroče tigrice za rešetkami in osupljivi akrobatki na kovinskem obroču. Barmen show z 10 barmeni navdušuje z letečimi kozarci in vrtečimi se steklenicami, obiskovalce pa na vhodu v klub razveseli sladkorna pena.

Cirkuški svet bo v prihodnje skozi vrhunsko ozvočenje tresel rockerske glave, zibal house boke, dvigoval trans roke in krčil R'N'B kolena.

Obstoječa programska shema, ki bo sicer svoj vrhunec z zvenečimi gosti doživela šele v začetku prihodnjega leta bo vsak večer razvajala ušesa z drugimi poslasticami:

  • vročica sobotne noči bo ogrela še tako mrzle zimske večere z 'evergreen', 'oldiesgoldies' ritmi iz različnih žanrskih vetrov; Back to Cirkus bo predstavil različna zgodovinska glasbena obdobja, od disco elektronike do starega housa,
  • nedelje in ponedeljki bodo namenjeni sproščenemu druženju,
  • torki bodo v znamenju slovenske in ex yugo alternativne scene, v sodelovanju z Dallas Records in bodo predstavljali domače in tuje glasbenike, izide novih plošč in singlov. Med drugimi prihajajo prihodnji torek v goste fantje iz trip-hop ekipe TBF (The Beat Fleet),
  • nato pa bo sreda dan za Circus Jam zabavo, ki ponuja plesne ritme popularnih komercialnih in R'N'B izvajalcev,
  • ob četrtkih bo areno zajel World of Cirkus, večer, ki bo namenjen nekoliko manj komercialnim ritmom elektronske glasbe z gostujočimi in domačimi DJ-ji, ki pripravljajo sete obarvane s trans-, tech in deep house žanri,
  • petek pa bo dan za Simply Cirkus, čas ko zavladajo predvsem ženske 'hip' DJ-ke in zavrtijo komercialni house za zabavo dolgo v noč.


Spremljevalni program bo vedno postregel z atraktivnimi točkami in dogajanjem, med drugimi boš 24. novembra lahko spremljala barmenske trike, ko bo Cirkus (ki je našel svoje prostore v prenovljenem nekdanjem Kinu Vič v Ljubljani) kot prvi v Sloveniji gostil Svetovno prvenstvo v mešanju koktajlov.

Spletne povezave za več informacij: